Firea, dezvăluire BOMBĂ: De ASTA se teme Liviu Dragnea!


Gabriela Firea afirmă că Liviu Dragnea se teme de o eventuală candidatură a ei la prezidențiale și că acesta este motivul pentru care nu a dorit să o sprijine în marile proiecte pe care ea ar fi vrut ca Primăria Capitalei să le ducă la îndeplinire.

Firea subliniază că nu s-a răzgândit şi că nu va intra nici în cursa pentru Cotroceni şi nici nu doreşte să preia conducerea PSD.

Gabriela Firea afirmă că este spionată de liderul PSD Liviu Dragnea.

“Am avut mari emoţii dacă trebuie sau nu să spun adevărul, pentru că din nefericire în ultima perioadă adevărul este considerat de către persoana cu care sunt acum în dialog politic a fi un fapt derizoriu. În ultimele zile m-am eliberat de posibile regrete. (…)

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

Am informaţii certe că mă spionează. Îmi urmăreşte activitatea, îmi urmăreşte chiar clădirea Primăriei, sunt oameni care au fost la mine în ultimele zile şi care, ulterior, au fost sunaţi direct de dumnealui sau de colegi foarte apropiaţi să fie întrebaţi de ce au fost la mine, dacă punem ceva la cale. Nou nu puneam nimic la cale”, a spus Gabriela Firea, miercuri, la “Punctul de întâlnire”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *