Firea, declarații șocante de la tribuna Parlamentului! Ce vrea Florin Cîțu să facă în patru ani

Anunț bombă! Gabriela Firea a lansat luni un atac virulent la adresa Premierului Florin Cîțu, pe care îl acuză că se află deja în campanie electorală.

Astfel, senatoarea PSD a declarat, de la tribuna Parlamentului, că șeful Guvernului se află în campanie electorală, în loc să se ocupe de administrarea țării.

Anunț bombă! Gabriela Firea îl demască pe Florin Cîțu
”Domnul Cîțu a spus PSD de 30 de ori, ca și cum ar candida la alegerile prezidențiale. Domnule Cîțu, mai aveți răbdare 4 ani”, a tunat Firea în Parlament, arătând că se aștepta ca mai degrabă șeful Guvernului ”să spună de 30 de ori investiții”.

Intervenția fostului primar general a avut loc după un discurs extrem de agresiv al Premierului la adresa PSD, în care Cîțu i-a acuzat din nou pe social-democrați că au devalizat bugetul de stat.

Firea a plusat arătând că nu are ce să discute în plan economic cu Florin Cîțu, cel care recomanda în cadrul unei conferințe de presă jurnaliștilor să nu fie fraieri și să plătească taxe către statul român.

Nici Ludovic Orban nu a scăpat
De asemenea, Gabriela Firea a avut un răspuns acid la adresa președintelui de ședință, Ludovic Orban, cel care le urase tuturor femeilor din Parlament fericire, cu ocazia zile de 1 Martie.

”Femeile din România vor fi foarte fericite dacă PNL va vota amendamentul PSD vizând majorarea alocațiilor pentru copii.

Este de fapt un amendament la buget care vizează respectarea legii și am ajuns să ne bucurăm de respectarea legii ca de un cadou.”, a declarat Gabriela Firea.

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, luni, în şedinţă comună, pentru a dezbate proiectele de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2021.

Şedinţa a fost de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, care a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 403 parlamentari din totalul de 466.

Comisiile parlamentare de buget-finanţe au dat raport favorabil celor două proiecte, în forma în care acestea au fost transmise de Guvern. Nu a fost adoptat niciun amendament. Potrivit rapoartelor comisiilor, au fost respinse peste 3.500 de amendamente.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!