Firea, atac la Nicușor: ”E primar de 3 zile și Bucureștiul arată ca un cur”

Fostul primar al capitalei a lansat un atac dur la adresa actualului primar, matematicianul Nicușor Dan. Panarama îi reproșează că nici nu s-a instalat bine în fotoliul de edil că deja Bucureștiul arată ca un cur.

„Mergeți pe stradă și uitați-vă în ce hal e orașul ăsta. Străzi distruse, spații verzi lipsă, mizerie peste tot, șobolani, clădiri în paragină. Parcă acest Nicușor Dan avea o asociație Salvați Bucureștiul, ce salvare e asta, orașul arată ca după bombardament”, a declarat Gabriela Firea la o emisiune Antena 3 unde Mihai Gâdea a aprobat-o îngrijorat.

Cu această ocazie fostul primar a arătat imagini din București cu dezastrul făcut de Nicușor Dan în doar trei zile de mandat. Totodată a atras atenția că primăria condusă de el are numeroase contracte de publicitate cu televiziuni și ziare prin care aruncă bani pentru imagine și o mulțime de firme ale primăriei care nu fac nimic ci doar sifonează fonduri publice.

Sursa: TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Panarama ? Sunteti trompetele actualei puteri ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.