Firea a oferit DETALII INCENDIARE din culisele PSD. ATAC DEVASTATOR la adresa lui Dragnea


Gabriela Firea și-a continuat criticile la adresa lui Liviu Dragnea. Edilul Capitalei a făcut o radiografie dură la adresa stării în care s-a aflat PSD în ultimii doi ani.

Gabriela Firea nu s-a ferit să îl contreze dur pe Liviu Dragnea și a oferit detalii picante din culisele PSD. „Am solicitat doar să fim toți respectați, din țară și din Capitală, iar toate promisiunile făcute românilor trebuie îndeplinite de la președinte în jos. Acum se dorește iar deturnarea atenției și se dorește să fim linșați, dar nu o să îi reușească. Nu suntem doi-trei, noi am fost desemnați de grup să reprezentăm ceea ce solicităm și vom dezbate în Comitetul Executiv. Sunt mult mai multe persoane. Unele au cerut să aibă poziții publice. Sub nicio formă nu dorim destabilizarea PSD, nu dorim ca partidul să iasă slăbit, ci din contră. Am enumerat atât problemele, cât și soluțiile. Doamna ministru se va bucura de toată încrederea noastră. Nu dorim ca PSD-ALDE să fie destructurată, domnul Dragnea a dorit să ne demonizeze pe noi, cei care avem o poziție critică.

De foarte multe ori, domnul Dragnea a luat decizii cu un impact major, internațional și e normal ca noi, toți, să fim consultați. Acest document va trebui să fie citit, dezbătut de toți. Noi nu avem niciun interes personal, ar fi ieșit la iveală acest lucru. Nimeni nu a fost consultat pentru convocarea CEx. Probabil domnul Dragnea a vrut să dea un mesaj de forță. De un an și jumătate s-au perimat relațiile dintre domnul Dragnea și șefii de filiale. Și-a impus deciziile în partid, multe au fost controversate. Și eu, și alți colegi am fost de acord cu ideile domnului Dragnea, dar am crezut că iertând sau mergând mai departe o facem de dragul unității partidului. Numai că lucrurile s-au acutizat. Domnul Dragnea nu a avut verticalitate, acest mod de a distruge cariera oricărui coleg, pentru că există colegi care au fost scoși din partid doar pentru că apăreau mult la televizor, nu mi se pare normal. Președintele partidului trebuie să aducă coeziune, solidaritate.

Știu ce se ascunde în spatele acestor declarații ale domnului Dragnea. Sunt convinsă că nu a citit această scrisoare. Altfel ar fi aflat că dorim să continuăm proiectul de guvernare, că dorim stabilitate, că dorim să continuăm lupta contra abuzurilor. Faptul că ne jignește și ne asociază cu domnul Iohannis, SRI, DNA, reprezintă o încercare disperată prin care dorește să apară ca fiind eroul țării. De câte ori a luptat Liviu Dragnea pentru candidatul PSD Victor Ponta cu Iohannis și PNL? Niciodată, eu nu l-am văzut.
Domnul Dragnea va propune excluderea mea din partid și a domnului Stănescu. Mă aștept la orice, sincer. Dar eu nu am sabotat guvernarea sau partidul, am acționat corect”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *