„Firea a fost prinsă cu prostata lu’ Tăriceanu în gură in sediu la Radio Contact”| Dezvăluire scârboasă făcută de fosta consilieră a Lilianei Mincă

„A fost prinsă cu prostata lu’ Tăriceanu în gură”/Dezvăluire scârboasă făcută de fosta consilieră a Lilianei Mincă despre o candidată la București.

„Petre Roman langa Firea? Pai CURVELE, cand se aseamana, se aduna. ????
…………………….
Am vrut sa dezvalui trecutul de o imoralitate gretoasa a fostei secretare a Radio Contact, prinsa de colegii ei, acu’ multi ani, cu prostata lu’ Tariceanu in gura, ca sa stiti in mod exact si corect, cum a ajuns fufa in presa si apoi in politica si apoi piranda peste primaria Capitalei! Numa’ ca l-am vazut pe Petre Neulander langa ea, travestit in „pesedist” si am 3 intrebari, una pentru Petre Roman, una pentru Antena 3 si una pentru popor.

………….
Despre fufa lui Tariceanu, ajunsa primareasa a Bucurestiului cu ajutorul unui om din PSD pe care apoi l-a porcait in fel si chip, va povestesc in alta postare! De fapt, o sa va povestesc DESPRE TOTI! Asa, de-a dracu’! Nu pentru ca vreau. Ci PENTRU CA POT! ????”, a scris ieri, pe Facebook, Raisa Ekaterina Ivatenko, fostă consilieră parlamentară a deputatei Liliana Mincă.

„Cine a cocosat-o pe Fifirea? Daca credeti ca au cocosat-o Voiculescu ori Pandele ori Dragnea, va inselati! Primul care a cocosat-o pe sub birou si pe birou (precum si prin alte gauri coplanare 3:) ), a fost Tariceanu, cand Tariceanu ii era patron la Radio Contact! Si stia toata redactia!”, a scris și în 2015 Raisa Ekaterina Ivatenko, pe Facebook.

Care o fi chestia cu găurile coplanare? Asta rămâne un mister…

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *