FINANCIAL TIMES: EUROPENII TREBUIE SĂ SE PREGĂTEASCĂ. VIN MIGRANȚII!

Financial Times a publicat un articol care afirmă că cetățenii care trăiesc în țările europene ar trebui „să se pregătească pentru reaprovizionarea demografică din partea arabilor și asiaticilor”. Da, într-adevăr.

Parag Khanna, autorul articolului, a scris, de asemenea, o carte intitulată ‘Move: How Mass Migration Will Reshape the World — and What It Means For You’. „Mutați-vă: cum imigrarea în masă va remodela lumea – și ce înseamnă pentru voi”.

În mod surprinzător, el are, de asemenea, legături strânse cu Forumul Economic Mondial și cu Consiliul pentru Relații Externe și a fost partener „Global Governance ” la Brookings Institution.

Khanna afirmă în mod ridicol că mari zone ale planetei vor deveni „nelocuibile” din cauza schimbărilor climatice, determinând „milioane, dacă nu miliarde de persoane… să se mute pe terenuri în latitudinile cele mai potrivite pentru supraviețuire”.

El afirmă apoi că „lipsa forței de muncă” din America de Nord și Europa în consecință va necesita ca aceste regiuni „să deschidă robinetele de imigrare”.

„America de Nord și Eurasia trebuie să absoarbă mai multe persoane”, cere Khanna, aparent nemulțumit de numărul masiv de imigranți pe care îi primesc deja.

„Țările Visegrad astăzi depopulate și tensionate fiscal ar putea fuziona într-o federație mai mare pentru a-și administra mai bine pădurile vitale, agricultura și râurile pentru a se pregăti pentru reaprovizionarea demografică de cu arabi și asiatici”, scrie el.

Țările Visegrad sunt Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Slovacia.

Ideea ca americanii și europenii să fie „completați” sau „înlocuiți” de populațiile de imigranți este un domeniu de discuție care este tratat foarte diferit, în funcție de ce parte se află fiecare.

Pentru cei care susțin imigrația în masă, ideea ca europenii albi sa fie înlocuiți demografic este inevitabilă și / sau ceva ce trebuie celebrat și încurajat.

Gazda Fox News, Tucker Carlson, a ridicat în mod repetat problema în cadrul popularului sau program, determinând Liga Anti-Defăimare (ADL) să solicite concedierea acestuia.

Între timp, cei care continuă să afirme că persoanele albe care sunt „înlocuite” sau „completate” cu imigranți din Africa și Orientul Mijlociu este ceva firesc și bun, vor continua să se bucure de platforme media de înalt profil și să rămână în harurile bune ale establishmentului.

Aceasta îl include pe Anderson Cooper al CNN (în stânga), care a declarat în timpul unui interviu cu prezentatorul Univision, Jorge Ramos, în 2019, că gaseste „emoționant” declinul demografic al persoanelor albe.

După cum am evidențiat anterior, declinul demografic al persoanelor albe a fost recent sărbătorit la o emisiune de televiziune irlandeză, un invitat considerând că este foarte distractiv. – Invictus

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *