“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Final de drum pentru Rusia? UE ii dă lui Putin o TERIBILA LOVITURA

vladimir putin 20

Vladimir Putin este distrus. Uniunea Europeană se pregătește să pună în practică un plan important, cu care are în vedere să aplice cea mai puternică lovitură Rusiei. E final de drum pentru toți care au urmărit mișcările puse la cale la Bruxelles.

Vladimir Putin este terminat. UE vrea să construiască un buncăr care să țină la distanță toți spionii ruși. Proiectul a fost dezvăluit chiar acum, iar banii alocați punerii sale în practică se ridică la opt milioane de euro.

Uniunea Europeană vrea să construiască un buncăr sigur la Bruxelles. Aici, liderii UE vor putea discuta informații clasificate fără a se teme de spioni ruși și de interceptări de orice altă natură, relatează EU Observer, site specializat în analize, informații și studii europene.

Când se va fi finaliza proiectul Uniunii Europene și la ce va folosi
Decizia a fost luată după izbucnirea războiului din Ucraina, precum și pe fundalul planurilor blocului de a crea o forță armată comună cu NATO. Buncărul ar urma să fie finalizat până în 2024 la complexul Consiliului UE de la Bruxelles, acolo unde au loc deja summit-uri. Locația exactă nu a fost încă aleasă.

Potrivit proiectului dezvăluit de EU Observer, buncărul va putea găzdui aproximativ 100 de persoane, demnitari, asistenți ai acestora, personal de protocol, tehnic și de întreținere. El va fi folosit și pentru întâlniri de nivel inferior de către ambasadorii UE și de alți înalți oficiali europeni.

Sursa citată a arătat că buncărul va fi offline, dar echipat cu tehnologie internă de conferință și microfoane conectate la cabine pentru 30 de interpreți. Atât sala de ședințe, cât și cabinele vor fi încadrate într-un cadru izolator certificat NATO pentru a „reduce riscul de exploatare a emisiilor compromițătoare”.

Buncărul va fi verificat înainte și după întâlniri
Undele electromagnetice și radio generate de ecranele IT și firele de conexiune pot fi interceptate de la distanță. Fiecare persoană care va intra în buncăr va trebui sa dețină o autorizație de securitate din partea UE. Fără telefoane, laptopuri, ceasuri, chei sau aparate auditive Liderii și personalul UE vor trebui să-și lase telefoanele, laptopurile, ceasurile inteligente, cheile electronice și chiar aparatele auditive în dulapuri izolate fonic din afara camerei.

Buncărul va fi verificat „înainte și după întâlniri pentru a detecta, localiza și neutraliza orice dispozitiv de interceptare”, se arată în nota explicativă citată de EU Observer.

Orice mobilier nou, echipament tehnic sau accesoriu (flori, decorațiuni, utilități pentru băuturi etc.) va fi supus unei inspecții tehnice de securitate.

UE are în prezent 27 de membri, dar s-ar putea extinde în viitor. Noua informație privind planul Uniunii Europene cu siguranță că nu este pe placul lui Vladimir Putin, știut fiind faptul că Rusia a încercat periodic să infiltreze spioni ruși în zone importante de decizie.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.