Filmul tragediei din casa mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Soţul a târât-o prin casă şi a abandonat-o într-un pat in agonie


Procurorii din Iași fac cercetări pentru tentativă de omor, după ce o mezzosoprană de la Opera Națională a fost găsită în stare gravă în locuința sa, iar acum este în comă.

Maria Macsim Nicoară, una dintre cele mai apreciate mezzosoprane, se zbate între viață și moarte pe un pat de spital cu leziuni extrem de grave. Opt ore a agonizat până când soacra ei a sunat la 112. În tot acest timp a fost abandonată pe un pat, plină de sânge, după ce a fost târâtă de la capătul scărilor până într-una dintre camere, scrie BZI.ro.

Povestea începe sâmbătă seara, 09 mai 2020, când, în jurul orei 23:00, soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, o găsește pe artistă plină de sânge la capătul scărilor interioare din vila pe care o dețin în Aroneanu.

Bărbatul a găsit-o pe soția plină de sânge, în stare de semiconștiență. În loc să sune la 112 și să cheme ajutor, o ridică și o duce într-o cameră unde o lasă în pat, plină de sânge, mai scrie BZI.

Codrin Nicoară a precizat în fața anchetatorilor că soția sa, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, a căzut pe scările interioare în formă de spirală după ce a consumat o cantitate destul de mare de alcool. El a povestit că a găsit urme de vomă la capătul scărilor, semn că soției sale i s-a făcut rău înainte să cadă.

Surse din cadrul anchetei au precizat pentru sursa menţionată mai sus că mezzosoprana avea o alcoolemie de 0,40 miligrame alcool pur în sânge, după ce a ajuns la spital.

LASA UN COMENTARIU