fbpx
Filme Online Subtitrate

Filme la TV azi, 3 septembrie: „Furios și iute 6”, „The Flash”, „Cartea lui Eli”, „Cavalerul negru”

Filme la TV azi 3 septembrie „Furios si iute 6

Ce filme sunt azi la tv, duminică, 3 septembrie 2023

Filme la tv azi, Pro TV, 3 septembrie 2023. „Furios și iute 6”, de la ora 20.00

De când Dom (Vin Diesel) și Brian (Paul Walker) au dat lovitura de la Rio împotriva imperiului condus de un escroc de talie internațioanlă, aducând în seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii noștri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru că nu se pot întoarce acasă ca să trăiască liniștiți din acei bani, sunt acum nemulțumiți și simt că le lipsește ceva.

Filme la tv azi, HBO, 3 septembrie 2023. „The Flash”, de la ora 20.00

Lumile se contopesc când Barry Allen/Flash își folosește superputerile pentru a schimba trecutul. În încercarea sa de a-și salva familia, Flash (Ezra Miller) alterează viitorul și creează o lume fără supereroi, unde Generalul Zod (Michael Shannon) s-a întors și amenință lumea. Forțat să găsească o soluție pentru a salva viitorul, Flash îl convinge pe Batman (Michael Keaton) care renunțase la viața de supererou să îl ajute să aducă înapoi viitorul pe care îl știa.

Filme la tv azi, Filmcafe, 3 septembrie 2023. „Cartea lui Eli”, de la ora 20.00

Acțiunea are loc într-o Americă apocaliptică, după un război catastrofal în urma căruia au rămas orașe pustiite, șosele distruse și pământ pârjolit. Eli (Denzel Washington, nominalizat la Saturn Award pentru rol) este singurul om pașnic care străbate întinderile pustii ale ceea ce fusese altădată America și luptă pentru a proteja o carte sacră care deține cheia supraviețuirii rasei umane.

Filme la tv azi, Warner TV, 3 septembrie 2023. „Destinație finală”, de la ora 21.00

Un tânăr american care trebuie să plece într-o călătorie în Franța alături de câțiva colegi, reușește să „păcălească”, pentru scurt timp, mâna necruțătoare a destinului. La îmbarcarea în avion, Alex (Devon Sawa) are o premoniție despre explozia acestuia și își convinge amicii să nu urce în el. Ca o ironie a sorții, la câteva zile după evenimente, toți cei care i-au dat crezare lui Alex mor unul câte unul în condiții suspecte.

Filme la tv azi, Pro Cinema, 3 septembrie 2023. „Colecționarul de oase”, de la ora 22.00

Filmul, inspirat de romanul scris de Jeffery Deaver, seamănă foarte mult cu „Seven”, al cărui protagonist a fost Brad Pitt, și cu „Fereastra din spate” („Rear Window”). Lincoln Rhyme (Denzel Washington) este un detectiv foarte apreciat, dar paralizat și imobilizat la pat, autor al câtorva cărți. Pentru a captura un criminal în serie foarte periculos, Rhyme trebuie să colaboreze cu Amelia Donaghy (Angelina Jolie), o tânără polițistă, care trebuie să fie ochii și urechile lui Rhyme de fiecare dată când este descoperit un cadavru.

Filme la tv azi, TV 1000, 3 septembrie 2023. „Cavalerul negru”, de la ora 20.00

Jamal (Martin Lawrence) este un ratat, cu o slujbă de doi bani, în parcul de distracții „Lumea medievală”. Totul se schimbă în timp ce curăța un șanț. El găseșe în mlaștină un medalion pe care încearcă să îl scoată de acolo. Această operațiune nu e însă una prea simplă și, lovin-du-se la cap, cade în apă și este atras într-un vârtej. Jamal se trezește în Anglia anului 1328 și are mari probleme de adaptare.

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.