fbpx
Filme Online Subtitrate

Filme la TV azi, 26 august: „Dispari în 60 de secunde”, „Nevastă de împrumut”, „Furia titanilor”, „Un asasin nemilos”,

Filme la TV azi 26 august „Dispari in 60 de

Ce filme sunt azi la tv, sâmbătă, 26 august 2023

Filme la tv azi, Pro TV, 26 august 2023. „Dispari în 60 de secunde”, de la ora 20.00

Randall „Memphis” Raines (Nicolas Cage) îşi abandonase cu mult timp în urma viaţa de delicvent, dar după vizita unui „vechi” prieten, descoperă că nu are altă alegere decât să se întoarcă la ceea ce făcea cel mai bine -furtul maşinilor- pentru a salva viaţa fratelui său. Trebuie să fure 50 de maşini într-o noapte. Un adevărat împătimit al automobilelor, Memphis are o pasiune arzătoare pentru maşini. El cunoaşte şi iubeşte fiecare şurub, fiecare bucată cromată. Memphis este un hoţ de maşini de proporţii legendare. Nici o încuietoare oricât de sofisticată şi nici un tip de alarmă nu îl pot opri, maşina dispare în 60 de secunde. Ani întregi, Memphis a eludat legea furând orice marcă şi model posibil, cu excepţia iubitei sale maşini Eleanor, un Shelby Mustang GT 500 din 1967. Când totul a devenit prea intens pentru el, Memphis îi părăseşte pe toţi cei dragi în căutarea unei vieţi diferite. Dar, când fratele sau mai mic (Giovanni Ribisi) încearcă să îi calce pe urme, Memphis este atras din nou către vechea sa viaţă.

Filme la tv azi, DIVA, 26 august 2023. „Nevastă de împrumut”, de la ora 20.00

Danny (Adam Sandler) este un chirurg plastician, care se teme să se împlice într-o relaţie serioasă. El o minte pe iubita lui mult mai tânără că este căsătorit şi are doi copii. Astfel, o roagă pe Katherine (Jennifer Aniston), asistenta sa loială, să joace rolul nevestei de care, chipurile, intenţiona să divorţeze în viitorul apropiat. Din cauza acestei minciuni, trebuie să intre în joc şi copiii asistentei, iar pe toţi îi aşteaptă un weekend în Hawaii, care până la urmă le va schimba viaţa.

Filme la tv azi, Film Now, 26 august 2023. „Furia titanilor”, de la ora 21.30

Zeii îşi pierd controlul asupra titanilor şi a liderului lor, Kronos. Perseu (Sam Worthington) nu poate sta deoparte atunci când Hades (Ralph Fiennes) şi Ares, fiul lui Zeus (Liam Neeson), încearcă să îl detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos.

Filme la tv azi, HBO, 26 august 2023. „Acolo unde cântă racii”, de la ora 21.55

Acest thriller bazat pe romanul de succes al Deliei Owens prezintă povestea unei fete abandonate, Kya, care s-a crescut singură în zonele mlăştinoase periculoase din Carolina de Nord. Ani la rând, zvonurile despre „fata din mlaştini” au bântuit Barkley Cove, izolând-o pe isteaţa şi curajoasa Kya de comunitatea ei. Atrasă de doi tineri din oraş, Kya se deschide unei lumi noi şi uimitoare, însă când unul dintre ei e găsit mort, comunitatea o consideră imediat suspecta principală. Pe măsură ce procesul progresează, verdictul despre ce s-a întâmplat de fapt devine din ce în ce mai neclar, ameninţând să dezvăluie secretele ascunse în mlaştină.

Filme la tv azi, TV 1000, 26 august 2023. „Un asasin nemilos”, de la ora 22.00

După ce partenerul său şi familia lui au fost ucişi cu brutalitate de nemilosul asasin Rogue (Jet Li), agentul FBI Jack Crawford (Jason Statham) jură să dea de urma criminalului. Trei ani mai târziu, Rogue se implică în răfuiala dintre Chang, liderul mafiei chinezeşti şi Shiro, şeful celei japoneze.

Filme la tv azi, Antena 1, 26 august 2023. „Copii perfecte”, de la ora 0.00

Atunci când un teribil accident de mașină îi ucide familia, un neurolog îndrăzneț nu se va opri de la nimic pentru a-i readuce la viață, chiar dacă asta ar însemna să intre în conflict cu un laborator controlat de guvern, forțele de poliție și legile fizice ale științei. Will Foster este pe punctul de a transfera cu succes conștiința umană într-un computer atunci când își pierde în mod tragic familia. Disperat să-i readucă la viață, Will îl recrutează pe omul de știință Ed Whittle pentru a-l ajuta să cloneze în mod secret trupurile și să creeze replici. Cu toate acestea, atunci când o corporație nemiloasă le descoperă existența și cere distrugerea lor, Will trebuie să le protejeze viața cu orice preț. Va reuși să facă față tuturor provocărilor?

Filme la tv azi, AXN, 26 august 2023. „Trei tipi duri”, de la ora 23.15

După 28 de ani de închisoare, Val (Al Pacino) este eliberat. Pedeapsa a ispăşit-o fiindcă a refuzat să îşi denunţe complicele. Prietenul său, Doc (Christopher Walken), îl aşteaptă la poarta închisorii, iar lor li se alătură Hirsch, şi el prieteni vechi.

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.