“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Filme la TV azi, 23 august: „Rush: Rivalitate și adrenalină”, „Regina deșertului”, „Dirty Dancing”, „Jumper: oriunde, oricând”

Filme la TV azi 23 august „Rush Rivalitate si adrenalina

Ce filme sunt azi la tv, miercuri, 23 august 2023

Filme la tv azi, Warner TV, 23 august 2023. „Rush: Rivalitate și adrenalină”, de la ora 21.00

Pelicula relatează povestea reală a cunoscuţilor piloţi de Formula 1 James Hunt (Chris Hemsworth, st.) și Niki Lauda (Daniel Brühl). În 1976, cei doi s-au înfruntat în cursa de Formula 1 din Grand Prix-ul Germaniei de la Nürburgring, când austriacul Lauda a suferit un accident grav. Două nominalizări la Globul de Aur (pentru Brühl ?i pentru cel mai bun film), un premiu şi trei nominalizări BAFTA. Actrița Alexandra Maria Lara o interpretează pe Marlene Knaus, soția lui Niki Lauda între 1976 și 1991.

Filme la tv azi, Național TV, 23 august 2023. „Regina deșertului”, de la ora 20.00

Filmul prezintă povestea de viață a lui Gertrude Bell (Nicole Kidman). Scriitoare, călătoare în jurul lumii și exploratoare, Bell a realiza hărți și a fost atașat politic pentru Imperiul Britanic în Orientul Mijlociu, la sfârșitul secolului al XIX-lea. Secretarul ambasadei britanice din Teheran, Henry Cadogan, de care se îndrăgostește Bell, este interpretat de James Franco. Robert Pattinson este arheologul T.E. Lawrence, iar rolul lui Richard Wylie este jucat de Damian Lewis.

Filme la tv azi, Cinemax, 23 august 2023. „Dirty Dancing”, de la ora 21.00

Johnny (Patrick Swayze), instructor de dans la o tabără de vară, rămâne fără parteneră de dans când aceasta află că este însărcinată. Baby (Jennifer Grey) se oferă să o înlocuiască și să învețe mișcările provocatoare. Un Oscar și un Glob de Aur pentru cântec.

Filme la tv azi, Pro TV, 23 august 2023. „Jumper: oriunde, oricând”, de la ora 21.30

David (Hayden Christensen) este un tânăr care descoperă că are extraordinara capacitate de a se teleporta oriunde își dorește, numai cu puterea minții. Ani mai târziu, el își dă seama că nu este singurul care posedă acest dar și că există un război care amenință supraviețuirea speciei rare și extraordinare căreia el îi aparține. Roland (Samuel L. Jackson) îl consideră pe David și pe cei ca el o amenințare pentru pământeni. Lucrurile devin din ce în ce mai înspăimântătoare când află de la Griffin (Jamie Bell) secretele lumii lor. Ecranizarea a unui roman de Steven Gould. Filmul a fost nominalizat la MTV Movie Award și la Teen Choice Award.

Filme la tv azi, TV 1000, 23 august 2023. „Amintește-ți de mine”, de la ora 22.00

Tyler Hawkins (Robert Pattinson) are o relaţie rece cu tatăl lui, după sinuciderea fratelui său. Ally (Emilie de Ravin) trăieşte viaţa la maximum, până în ziua în care asistă cu groază la uciderea mamei sale. Cele două drame îi apropie pe tineri, care încep o poveste de dragoste. Robert Pattinson (protagonistul din saga “Amurg”) a primit un trofeu la Teen Choice Awards pentru rolul din acest film.

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.