fbpx
Filme Online Subtitrate

Filme la TV azi, 2 septembrie:

Filme la TV azi 2 septembrie

Ce filme sunt azi la tv, sâmbătă, 2 septembrie 2023

Filme la tv azi, Pro TV, 2 septembrie 2023. „Marele Zid”, de la ora 20.00

Regizorul chinez Zhang Yimou a adus pe marele ecran povestea unui loc istoric, legen-dar, cunoscut ca Marele Zid. Un grup de luptători neînfricați trebuie să facă faţă unor invadatori de neînfrânt, care pot distruge omenirea. Din distribuție, Matt Damon.

Filme la tv azi, HBO, 2 septembrie 2023. „Barbații în negru”, de la ora 20.00

Umorul lui Will Smith este sarea şi piperul acestei producţii, iar videoclipul cântăreţului, „Men In Black”, a fost mai eficient decât orice campanie publicitară. K (Tommy Lee Jones) şi J (Will Smith) sunt „bărbaţii în negru”, agenţi ai unei organizaţii guvernamentale secrete. Ei sunt oamenii de bază în lupta împotriva extratereştrilor care locuiesc ilegal pe Pământ. Ca fire, cei doi sunt diametral opuşi. K este sobru, în timp ce J este dispus să experimenteze mereu lucruri noi. În plus, vorbeşte prea mult şi pune mâna pe ce nu trebuie.

Din lumea „bărbaţilor în negru” mai fac parte Laurel Weaver (Linda Fiorentino), cea care examinează cadavrele extratereştrilor, pământeanul Edgar (Vincent D’Onofrio), Jeebs, un traficant de arme extraterestru cu înfăţişare umană, şi Beatrice, ale cărei articole despre extratereştri stârnesc un râs unanim.

Filme la tv azi, DIVA, 2 septembrie 2023. „Traducătoarea”, de la ora 20.00

Silvia Broome (Nicole Kidman) este o emigrantă africană care lucrează ca traducătoare pentru Naţiunile Unite. Printre limbile pe care aceasta le înţelege se află şi Ku, un dialect care se vorbea în ţara ei de origine, Matobo. Într-una din zile, auditoriumul Adunării Generale este evacuat pentru un control de securitate de rutină, iar Broome aude pe cineva vorbind în Ku. Ceea ce spune acesta poate fi interpretat ca o ameninţare de moarte la adresa lui Zuwanie (Earl Cameron), controversatul conducător din Matobo.

În această situaţie, agentul secret in Keller (Sean Penn) este adus pentru a investiga povestea spusă de traducătoare. La scurtă vreme după ce demarează cercetările, agentul este convins de faptul că Silvia Broome ştie mult mai multe decât spune de fapt. Pe măsură ce Keller şi partenerul său, Dot Woods (Catherine Keener), sapă mai adânc în această poveste, dar şi în trecutul traducătoarei, cei doi descoperă o şocantă poveste de violenţă şi corupţie.

Pentru prima dată s-a filmat în interiorul clădirii Naţiunilor Unite.

Filme la tv azi, TVR 1, 2 septembrie 2023. „Legionarul”, de la ora 21.00

„Un bun prieten mi-a spus ca nu greselile conteaza, ci ceea ce inveti din ele.” – Alain Lefevre in „Legionarul” …Ne aflam in 1924. Strazile inguste si prost luminate din Marsilia lucesc in ploaia de seara. Fluierul unui jandarm strapunge intunericul. Gangsteri asasini zoresc in sedanuri sclipitoare. In acelasi timp, in gara, o femeie frumoasa se plimba nelinistita, asteptand, singura. Nu departe, Alain Lefevre alearga pe alei, ascunzandu-se disperat in umbra, haituit ca un animal.

Filme la tv azi, Pro TV, 2 septembrie 2023. „Alita: Îngerul războinic”, de la ora 22.00

Când Alita se trezeşte fără să-şi amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaşte, ea este luată de Ido, un medic binevoitor care îşi dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima şi sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învaţă să-şi trăiască noua viaţă pe străzile rău famate ale oraşului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo o ajută să-şi recapete memoria.

Dar atunci când forţele mortale şi corupte care conduc oraşul vin după Alita, ea descoperă un indiciu din trecutul ei – că are abilităţi unice de luptă încât nimic nu o va putea opri. Dacă ar putea stăpâni aceste abilităţi, ar putea fi salvarea prietenilor, a familiei şi lumii în care a crescut.

Filme la tv azi, Antena 1, 2 septembrie 2023. „24 de ore de viață”, de la ora 23.15

Travis Conrad este un fost soldat de elită devastat de recenta moarte tragică a soţiei şi a tânărului său fiu. Curând, vechiul său prieten din armată, Jim Morrow, apare cu o ofertă pe care Travis nu o poate refuza. Morrow lucrează acum pentru o organizaţie militară puternică şi secretă, „Red Mountain”, care îl angajează pe Travis pentru o misiune de asasinat extrem de periculoasă…

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.