fbpx
GENERAL

Filiera greacă a fugii lui Oprescu, urmarit general dupa condamnarea URIASA pe care a primit-o

MGYzNzFjODM0MGEwMWQyMTM2ZTllYjI5YQ.thumb

Fostul primar al Bucureștiului Sorin Oprescu apare pe pagina de urmăriți general a Poliției Române în capul listei. Acesta nu a fost găsit la domiciliu după ce a fost condamnat definitiv la zece ani și opt luni de închisoare pentru infracțiuni de corupție.

Filiera greacă a fugii lui Oprescu
Încă de vineri, ziua condamnării, informații neconfirmate oficial, apărute în mai multe publicații, au arătat că Oprescu ar fi părăsit România la finalul lunii aprilie a.c. prin Giurgiu și s-ar fi îndreptat spre Grecia. Alte informații, tot „pe surse”, spun că Grecia ar fi fost doar o escală spre o destinație exotică și fără tratat de extrădare cu România, scrie defapt.ro.

Dacă Oprescu chiar a ales să meargă în Grecia, ar fi putut fi găzduit de unul din prietenii săi, Valeriu Manolache. Acesta a fost consilier general PSD după 2012. Înainte de a fi consilier, s-a remarcat prin contractul de nouă milioane de lei primit de firma sa în 2009, chiar de la Sorin Oprescu.

Potrivit unui articol din Cetățeanul, „După ce a primit, în anul 2009, contractul de nouă milioane de lei pentru cadastrarea spațiilor verzi din București, în anul următor Valeriu Manolache achiziționează o casa de vacanță cu teren aferent în Grecia. În presa de scandal au apărut fotografii cu Valeriu Manolache pe un vas de lux din Grecia, insinuându-se că acestea ar fi de fapt ale prietenului său, Sorin Oprescu. Acest lucru nu a fost dovedit cu probe.”

Sursa: comisarul.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.