Fiica lui Gigi Becali a rămas însărcinată în noaptea nunții! Multimilionarul va avea primul nepoțel la începutul verii viitoare

Vestea-bombă vine la doar o lună după ce am asistat la nunta ei imperială. CIAO.RO a aflat în exclusivitate că fiica cea mare a lui Gigi Becali va naște în vara anului viitor!

Gigi Becali și-a măritat fiica cea mare, în urmă cu o lună, și chiar dacă evenimentul nu a durat trei zile și trei nopți, ca-n povești, petrecerea a fost atât de fastuoasă, încât lumea a vorbit despre ea mult timp după.

S-au vărsat lacrimi de fericire, s-a dansat nebunește și s-a mâncat boierește, iar muzica machedonească a răsunat la Palatul Snagov. S-a muncit ceva pentru ca totul să iasă perfect. De exemplu, patronul FCSB a plătit 20.000 de euro unui alt cuplu de nuntași pentru ca aceștia să-i cedeze o formație de muzicanți pe care și-o dorea și el!

Cei peste 700 de invitați s-au bucurat de multe dischisuri, dar au ținut cont că se află la nunta fiicei unui milionar, iar plicurile pe care le-au lăsat la final au fost doldora de bani.

Teodora și Mihai au strâns aproape 600.000 de euro, în condițiile în care Gigi Becali ar fi cheltuit circa un milion de euro pentru organizarea nunții.

Primul lucru pe care l-au făcut de fapt după nuntă nu a fost să meargă la cumpărături și să mai spargă din banii primiți cadou, până să ajungă aici cei doi au făcut ceva mult mai important!

În noaptea nunții, așa cum zice și tradiția, mirele și mireasa se bucură trupește unul de altul. Ei bine, așa s-a întâmplat și in cazul lor, doar că dragostea dintre ei a fost atât de mare, încât s-a întâmplat și minunea: Teodora a rămas însărcinată! CIAO.RO a aflat în exclusivitate, și din surse foarte sigure, de această veste minunată, cât și faptul că bebelușul va veni pe lume în vara anului viitor.

Teodora și soțul ei, Mihai, s-au bucurat în liniște de aceste clipe speciale pe care le trăiesc, cât timp au fost plecați în luna de miere. Aceștia au petrecut câteva zile în California, apoi la Hollywood, după care s-au îndreptat spre Bora Bora, un adevărat paradis.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *