FIICA cea mare a IONELEI PRODAN a luat DECIZIA RADICALA de a pleca in America – TRAGEDIE dupa disparitia cantaretei

Ionela Prodan a murit, luni (16 aprilie), la vârsta de 70 de ani. Vestea că mama ei a decedat a prins-o pe Anca, fiica cea mare a cântăreței, în America. Deși cântăreața era grav bolnavă, starea ei părea să se stabilizeze, astfel că fata ei a fost convinsă să plece în S.U.A.

Anca, fiica cea mare a Ionelei Prodan a luat decizia de a se întoarce în America, după ce a stat alături de mama ei mai bine de două săptămâni. Cea care a convins-o să plece a fost chiar cântăreața de muzică populară. Artista a convins-o pe fata ei că este din ce în ce mai bine și că nu are de ce să se îngrojoreze. După ce s-a consultat cu sora ei, Anca a luat primul avion spre Statele Unite ale Americii. Acum, fiica cea mare a Ionelei Prodan este absolut devastată.

VEZI SI: SECRETE DUREROASE din familia PRODAN: TATĂL ANAMARIEI PRODAN, ÎNMORMÂNTAT langa prima sotie

„Își reproșează că nu a rămas”
„În urmă cu câteva zile, Ionela Prodan i-a spus Ancăi să plece acasă, la Las Vegas, pentru că ea este mai bine. Lucru care se putea observa, fiindcă reacționa la tratament. Optimistă, fiica ei a ascutlat-o și, după ce s-a consultat cu Anamaria, a luat avionul spre Statele Unite. Acum, este pur și simplu distrusă! Își reproșează că nu a rămas până în ultima clipă lângă mama ei”, au dezvăluit apropiații familiei Prodan, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *