FIERBERE mare in PSD.Planul EXTREM pentru SUSȚINEREA lui Dragnea


După ce astăzi, în cele din urmă, a apărut scrisoarea prin care Firea, Stănescu și Țuțuianu îi cer demisia din funcția de președinte al Partidului Social Democrat lui Liviu Dragnea, Vicepreședintele PSD, Gabriel Zetea, a declarat că nu i se pare colegial faptul că scrisoarea contestarilor din partid nu a fost discutată în interiorul formațiunii și că în acest sens, joi, va fi luată o decizie comună joi a organizațiilor PSD din Ardeal pentru a avea o poziție în CExN de vineri.

„Nu am spus că nu sunt de acord cu documentul, dar partidul e format din 500.000 de membri de partid. Nu o să se poată lua o decizie în CExN pe care s-o accepte lumea. Vom luat deciziile în comun, toți cei 15, 16 lideri de organizații. Ne vom întâlni probabil joi să discutăm, pentru ca organizațiile din Ardeal să aibă o poziție tranșantă la CEX al PSD. (…) Ideea de tabără deranjează foarte mult și ar putea duce la o înfrângere a PSD”, a afirmat Gabriel Zetea, lider al organizației PSD Maramureș, într-o intervenție telefonoică pentru Digi 24.

Citiți și:  Răsturnare totală de situaţie. Este stirea momentului pentru Dragnea!

Întrebat dacă Liviu Dragnea ar trebui să retragă de la șefia PSD sau din funcția de președinte al Camerei Deputaților, Zetea a răspuns: „Dați-mi voie să discutăm în interiorul partidului. Aș fi vrut ca această scrisoare să fie discutată în interiorul partidului. Am auzit doar azi despre conținutul ei. Acest lucru nu e în regulă referindu-ne la colegialitate. Asta nu înseamnă că unele puncte nu pot fi susținute. Atâta timp cât PSD a fost paratrăsnet (Liviu Dragnea – n.r.) împotriva loviturilor, evident că imaginea sa nu este una bună în această perioadă”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

Citiți și:  Răsturnare totală de situaţie. Este stirea momentului pentru Dragnea!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile