Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ECONOMICNOUTATI

Ficțiuni reale: Un scenariu de scalvie modernă

amara paine romani tinuti in sclavie in marea britanie cea mai mare operatiune 270784

Acest mesaj încearcă să atragă atenția asupra câtorva dintre modurile în care mafia poate opera în actuala eră digitală. În cele ce urmează mai jos este prezentat un scenariu fictiv și trebuie tratat ca atare. Articolul prezintă pericolele mafiei care activează în sectorul economic ascunsă sub aparența unor oameni corecți și respectabili. Sunt prezentate riscurile care te pot pândi atât din postura de angajat cât și din cea a unui manager de companie și care sunt măsurile pe care le poți lua pentru a evita aceste riscuri.

Este analizat și pericolul ca datele tale personale colectate de dispozitivele electronice pe care le ai (convorbiri telefonice și private, mesaje, e-mailuri, activitatea pe social media, navigarea pe internet, locația, inclusiv activitatea ta fizică înregistrate prin senzorii telefonului mobil) să ajungă să fie folosite în defavoarea ta de către un angajator sau un partener de afaceri incorect.

Cele mai mari riscuri la care ne supunem sunt aduse de presupunerile greșite, cum ar fi presupunerea că o anumită persoană pe care ți se pare că o cunoști suficient de bine nu este capabilă de astfel de lucruri, sau că este o persoană fără “relații” pentru că întâmpină anumite probleme în relația cu autoritățile, însă astfel de probleme pot fi aranjate tocmai în scop de disimulare.

Cel mai important este să analizezi care este situația ta reală. Dacă angajatorul tău pare să știe anumite lucruri despre tine pe care nu ar trebui să le știe (încă o dată, nu uita că se apelează frecvent la disimulare), sau dacă cineva din anturajul tău obișnuiește să te provoace pentru a afla anumite informații sau păreri ale tale legate de locul de muncă, s-ar putea să fii expus la anumite riscuri.

Pătrează-ți calmul, demnitatea și curajul, pentru că această situație s-ar putea să fie mai răspândită decât ne-am dori. Mai jos sunt câteva măsuri care te-ar putea ajuta.

Dacă te sperie cuvântul “mafia”, ar putea fi util să știi că acest cuvânt descrie un “modus operandi” destul de răspândit care se pare că este de fapt aprobat de structurile statului profund, care sunt subordonate intereselor de stabilire a monopolului economic și politic global, păstrând anumite aparențe democratice. Întrucât ei încearcă să controleze și cele mai mici activități economice, chiar și oamenii obișnuiți le pot deveni victime. Așadar, informațiile prezentate aici pot fi privite ca fiind de interes general.

O simplă lectură de 5 minute te poate feri de multe din capcanele societății contemporane (pentru lecturi viitoare, descarcă această pagină în format pdf).

Liberatea: un dar

Ești o persoană liberă? Ești stăpân pe viața ta și pe acțiunile tale? Tu alegi cu cine să vorbești și când, și mai ales, ce să spui?

Dacă ai răspuns “Da” la toate aceste întrebări, deja ești o persoană norocoasă. În acest caz, s-ar putea să găsești utile informațiile de mai jos, prezentate sub forma unui scenariu care poate să descrie viitorul apropiat sau poate chiar o realitate deja larg răspândită a societății contemporane.

Dictatura de tip occidental

Trăim în era informației. Unul din lucrurile pe care încă nu le realizează mulți dintre oamenii inteligenți este că serviciile de informații, mafia și mediul economic au fuzionat, stabilindu-se legături importante între aceste cercuri. Motivul este simplu și este de ordine financiară și politică.

În multe țări devine din ce în ce mai greu să conduci o afacere mică și corectă. Mafia organizată conduce cluburi secrete care merg mână în mână cu serviciile de informații și controlează societăți comerciale de toate mărimile. Tot ei controlează și membri ai guvernului, administrației publice, forțele de ordine și sistemul de sănătate.

Aparent sunt oameni de treabă și respectabili, dar în ascuns îți pot distruge viața pentru a te transforma într-un scalv modern și perfect, fără chiar să realizezi acest lucru.

“Data is the new oil” înseamnă nu numai că datele despre tine sunt vândute în scop comercial agențiilor de marketing. “Data is the new oil” înseamnă că vor să știe absolut totul despre tine ca să te poată prinde, personal, într-o cursă. Nu vor să ai familie, nu vor să fii prosper, nu vor să îți conduci propria afacere. Vor doar să fii scalvul sistemului lor și vor chiar să le fii recunoscător. Și le vei fi recunoscător, dacă nu vei bănui că ei te-au scos doar din mizeria pe care chiar ei ți-au pregătit-o sau ți-au înscenat-o.

Un scenariu de scalvie modernă

Să zicem că Andrei se angajează la compania SC Exemplu.

Andrei e în general bun la ceea ce face, așa că managementul companiei SC Exemplu vrea să știe că se poate baza pe Andrei pe termen lung. Ar putea să îi ofere o mărire de salariu sau alte beneficii, dar acestea costă. În scenariul nostru, managementul companiei SC Exemplu este controlat de mafie, așa că iată ce face:

1. pregătește o situație profesională foarte dificilă pentru Andrei, presărată cu capcane, așa încât el să eșueze într-un mod lamentabil, aparent cu consecințe neplăcute pentru companie;

2. în urma acestui eșec, managementul îl anunță pe Andrei că urmează să fie concediat! Acum Andrei nu va bănui nimic din ceea ce se va întâmpla în pașii următori;

3. în secret, managementul face parte dintr-un club secret al mafiei globaliste, așa că pot să tragă multe sfori. În afară de colegii lui Andrei, managementul poate influența persoane din poliție, medici, și chiar unii din prietenii lui Andrei sau poate unii membri ai familiei lui. Cu aceste pârghii, managementul pregătește o situație de viață foarte dificilă pentru Andrei;

4. în timp ce se confruntă cu respectiva situație dificilă, managementul îl contactează “întâmplător” pe Andrei și, în mod surprinzător, se oferă să îl ajute. Dar numai dacă Andrei acceptă o înțelegere secretă și devine astfel un sclav modern pentru compania SC Exemplu, devenind și membru în clubul lor secret sau acceptând să rămână dator financiar către ei.

Scopul: productivitate economică și inginerie socială

Acum compania SC Exemplu are un nou angajat “pe care se poate baza” și un nou pion în clubul lor secret. Nu doar că Andrei a devenit acum un sclav modern, ci el își va ajuta compania și clubul secret să manipuleze alți oameni și să facă alți și alți sclavi moderni.

În afara beneficiilor economice pe care le are compania prin faptul că și-a “asigurat” stabilitatea forței de muncă în acest mod, în sensul că angajații nu vor putea părăsi compania fără aprobare, întregul sistem are o miză mult mai mare: ingineria socială și chiar controlul granular al unei întregi societăți.

Un scenariu de subordonare a unei companii

Astfel de riscuri te pândesc și dacă ai pus la bază o afacere de succes și un grup de persoane influente îți propun să cumpere compania ta.

Refuzi și începi să te confrunți cu o mulțime de probleme și situații dificile orchestrate după modelul de mai sus. Sau poate că sănatatea ta nu îți va mai permite să îți conduci compania și vei decide să o vinzi.

Ce e de făcut

Confruntat cu o situație dificilă, nu accepta ajutor dacă ți se impune o înțelegere sau un contract secret. Este foarte probabil ca cei care îți vor propune acest lucru să fie chiar cei care ți-au înscenat acea situație dificilă cu care te confrunți. Nu accepta nicio soluție imorală sau ilegală.

Dacă faci deja parte dintr-un club secret, nu îți trăda familia sau prietenii jucând jocurile pe care ți le impune clubul. Găsește scuze. Scapă de telefon. După ce citești acest text poartă-te cât mai natural posibil, ca și cum ai putea foarte bine să discreditezi tot ceea ce ai citit aici și gândește-te bine la următorii tăi pași.

Păzește tot ce poți

În cazul în care consideri că ai putea deveni cândva o potențială țintă, e bine să ai în vedere și ghidul foarte concis de mai jos.

Conturi online

Pentru securizarea conturilor online importante folosește autentificarea în doi pași. O parolă pe care să te poți baza ar trebui să aibe în jur de 40 de caractere și să conțină un amestec aleator de litere, cifre și caractere speciale.

Computere, telefoane, routere

Securitatea acestor dispozitive poate fi ușor compromisă. Pe lângă accesul fizic al altor persoane la aceste dispozitive, principala amenințare cibernetică este legată de infrastructura furnizorului tău de internet, pe care nu o poți controla și care poate fi folosită pentru orchestrarea atacurilor cibernetice. Pentru a te proteja singur e nevoie să asimilizezi câteva cunoștințe de specialitate, dar nu e atât de dificil pe cât pare la prima vedere. Vei înțelege de ce este bine să alegi software open-source și vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pe internet, inclusiv pe acest site.

Ar trebui să te preocupe și intimitatea. Majoritatea sistemelor de operare, atât pentru computere, cât și pentru telefoane, sunt compromise de “Big Brother” (care poate să însemne orice persoană cu “relații” care e motivată financiar să acceseze informații despre viața ta personală sau profesională). Nu e nevoie să mai spunem că nu există intimitate în ceea ce privește convorbirile telefonice, mesajele, e-mail-urile, sau navigarea pe internet.

Sănătatea ta

Sănătatea organismului depinde de aerul pe care îl respirăm, apa pe care o bem și mâncarea pe care o mâncăm. Dacă cineva vrea să te îmbolnăvească (sau să te facă să îți pierzi temporar memoria, vederea, sau să te adoarme, etc.), va încerca să le contamineze pe oricare din cele de mai sus. Este bine de știut că există și substanțe bicomponente care produc efecte doar dacă ambii compuși au intrat în organism într-un anumit interval de timp, chiar dacă, luați separat, compușii respectivi sunt inofensivi. Evitarea meselor la ore tărzii poate fi un obicei sănătos.

Locuința ta

Păzește-ti cheile și preferă încuietorile electronice.

Vei avea nevoie de câteva abilități tehnice și aici, pentru a putea să îți supraveghezi locuința cu un sistem CCTV offline care e accesibil doar din rețeaua locală sau printr-un VPN. Acest sistem ar trebui configurat să încarce filmările în cloud sau către o altă locație atunci când ești plecat timp de mai multe zile. În general, din punct de vedere al securității, sunt de preferat sistemele pe fir în defavoarea celor wireless.

Instalează o sursă neîntreruptibilă de electricitate (UPS) pentru a asigura alimentarea sistemului CCTV în timpul unei eventuale pene de curent care poate fi provocată intenționat.

Dacă le-ai făcut pe toate acestea, tot vor putea să-ți întrerupă conexiunea la internet, să pătrundă în locuință, să facă ce au de făcut, iar la plecare să provoace un incendiu și să aranjeze cu pompierii ca aceștia să declare că incendiul a fost provocat de un echipament electric.

Mașina

Cheile mașinii nu pot fi păzite, pentru că orice mașină are nevoie de întreținere și reparații periodice. Probabil că scenariul cel mai sumbru ar fi să ți se însceneze un accident rutier soldat cu moartea cuiva. În acest caz probabil te vei trezi pe un pat de spital cu o rană la cap și “nu îți vei mai aminti” nimic. Poliția îți va “relata” ea ce s-a întâmplat, iar cineva din anturajul tău, membru al unui club secret, îți va oferi “soluția salvatoare” în schimbul aceptării condițiilor impuse de ei.

Intimitatea ta

În afara necesităților practice, păstrează-ți părerile pentru tine. Alege-ți cu grijă prietenii, dintre persoanele pe care le prețuiești sau le admiri cu adevărat și care nu obișnuiesc să te “descoasă”. Prietenii falși se simt. Din păcate membrii familiei nu pot fi aleși. Gândește-te înainte să împărtășești în mod gratuit informații, intenții sau planuri personale importante.

Legat de intimitatea în mediul online: este discutabil în ce măsură folosirea VPN-urilor poate ajuta (TOR ar fi mai recomandat), însă intimitatea absolută nu este posibilă în mediul online.

De asemenea, dacă cineva vrea să afle cât mai multe informații despre tine, va căuta chiar si prin gunoiul pe care îl arunci.

Relațiile intime

Ce se poate întâmpla dacă ai relații intime cu o persoană cu care poate că nu îți este permis acest lucru? Depinde de cât de important ești. În filmul “Godfather”, senatorul care refuzase inițial să colaboreze cu mafia se trezește în pat lângă prostituata pe care o frecventa și care zăcea acum moartă într-o baltă de sânge, iar el nu își amintește nimic din ceea ce se întâmplase seara trecută.

Drogurile și abuzul de alcool

Ferește-te de ele. Un bun “prieten” s-ar putea să adauge un ingredient special și n-o să-ți aduci aminte nimic din ce s-a întâmplat. Ți se va putea înscena cu ușurință orice și îți vei pierde libertatea. Nu ai încredere în nimeni nici măcar atunci când consumă din aceeași doză, se poate să nu fie omogenă. Sunt folosite frecvent astfel de trucuri! Să nu ai încredere niciodată nici în dealeri.

Argument final

Anumite persoane pot afirma cu convingere, în mod sincer sau influențate de alții, că astfel de scenarii sunt opera unor oameni nebuni, încercând, în mod întâmplător sau nu, discreditarea informațiilor prezentate aici. Cu toții ne dorim să trăim într-o lume corectă în care toți oamenii sunt ceea ce par. Din păcate însă, scenariul prezentat aici este perfect realizabil din toate punctele de vedere și pune într-o poziție extrem de favorbailă pe pontețialii agresori, oferindu-le posibilitatea de a prospera economic, cu dezavantaje, desigur, pentru victimele care nu cunosc despre existența posibilă a acestor capcane. De aceea, rolul acestui site este strict de a informa și de a avetiza în legătură cu posibilitatea materializării unor astfel de scenarii în viața reală. Simpla cunoaștere a acestor lucruri reduce probabilitatea de a deveni o victimă.

Desigur, astfel de metode pot fi folosite și de agențiile de informații străine pentru a extercita controlul asupra altor țări, folosindu-se de proprii lor cetățeni.

Implică-te

Acestea pot fi doar câteva din capcanele unei societăți secularizate aflate sub conducerea unei ierarhii subterane. Cercurile de influență care antrenează secularizarea și controlul global al societății întrețin o spirală continuă a denaturării adevărului pe mai multe planuri. În fața acestei provocări, suntem datori să păstram vie mărturisirea adevărului, iar pentru aceasta este nevoie de oameni liberi și de curajul și bucuria pe care ni le dăruiește Hristos la fiecare pas al acestei vieți.

Rămâi un om liber și ajută-ne să combatem sclavia modernă și să promovăm competiția loială în societate și în mediul economic împărășind aceste informații cu cei apropiați.

Ca să nu crezi că astfel de lucruri nu se vor întâmpla niciodată, citește și jurnalul unui inginer.

S-ar putea ca acest site să nu mai fie disponibil în viitor. Pentru lecturi viitoare, descarcă această pagină în format pdf.

sursa: capulsus.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.