„Fetele albe sunt bune doar pentru sex”. Cum racola şi viola minore o temută grupare de traficanţi arabi

arabi
RASISM ANTI-ALB

Opt arabi, membri ai unei grupări de traficanţi de sex din Marea Britanie au fost condamnaţi pentru că au exploatat sexual minore şi le-au supus la acte violente. Pe parcusul procesului, mai multe detalii şocante au ieşit la iveală, printre care şi faptul că bărbaţii se lăudau cu faptele lor în faţa victimelor.

Cei opt arabi au abuzat trei fete cu vârstele de 13 şi 14 ani în 2003. Minorelor li se promitea o prietenie cu ei şi erau atrase de Sageer Hussain, care se purta frumos cu ele. Însă, la scurt timp, el devenea dominant şi ajungea să le folosească pentru sex, apoi îşi cheama prietenii care le abuzau la rândul lor. Fetele erau ţinute sub control cu ajutorul alcoolului şi al drogurilor.

Citiți și:  Prin ce a trecut o tânără poliţistă, infiltrată printre traficanţi. Adevăraţii interlopi erau capii Poliţiei

Sageer Hussain, în vârstă de 30 de ani, i-a spus unei victime de 13 ani că „fetele albe sunt bune doar pentru sex şi sunt toate nişte nenorocite”. El a fost condamnat pentru patru acuzaţii de viol şi una de atac sexual. Fratele lui, Basharat, de 40 de ani, a fost condamnat pentru că a agresat aceaşi fată.

Victima, a povestit că a fost violată de mai multe ori de Sageer şi că nu a mers la poliţie pentru că bărbaţii au ameninţată că o vor viola pe mama ei. Prima dată, când fata era virgină, el a violat-o în faţa prietenilor, care apoi au agresat-o pe rând. Altă dată, Sageer a dat-o cu capul de o maşină, ţipând la ea şi apoi a violat-o pe o alee. Tot tânără a povestit că bărbatul a dat foc unui tub de deodorant în faţa ei şi a ameninţat-o, iar un alt individ i-a ţinut un cuţit la gât.

Citiți și:  IMIGRAREA ESTE O CRIMĂ ÎMPOTRIVA POPOARELOR EUROPENE ȘI SE VA TERMINA PRIN VĂRSARE DE SÂNGE

Fata s-a dus la poliţie, dar a renunţat la plângere imediat. Culmea e că toate dovezile din 2003 care îl incriminau pe Sageer, printre care hainele fetei şi o înregistrare a unei discuţii avut între acuzat şi poliţie, au dispărut la scurt timp, conform dailymail.co.uk. De abia în septembrie 2013, ea a avut curajul să depună o altă plângere.

Alţi şase membri ai grupării au fost găsiţi vinovaţi pentru zece acuzaţii de agresiune sexuală şi vor primi pedeapsa luna viitoare.

VEZI SI: RASISM ANTI-ALB: Politia din Londra va angaja cate un “minoritar” la fiecare ofiter britanic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile