fbpx
Filme Online Subtitrate

Festivalul Mamaia, la TV. Ce posturi transmit în direct ediția aniversară a celebrului evenimentul muzical

Festivalul Mamaia la TV Ce posturi transmit in direct editia

Ediția jubiliară Mamaia 2023 se anunță a fi una de gală

După 11 ani de absenţă, iubitorii muzicii ușoare românești sunt invitaţi la TVR 2 pentru a urmări în zilele de 25, 26 și 27 august, de la 19.00, concerte și recitaluri ale celor mai îndrăgiți artiști şi formaţii din muzica ușoară românească. Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia revine în direct la Televiziunea Română, cu o ediție aniversară, care va marca împlinirea a 60 de ani de la debut.

Pe lângă TVR 2, și alte patru posturi TV vor transmite Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia, anunță paginademedia.ro. Mai precis, este vorba despre televiziunile Kiss TVMagic TVRock TV şi Favorit TV.

Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia” 2023 va avea loc în Piațeta Perla din Mamaia, și nu la Teatrul de Vară din Mamaia.

Evenimentul va fi prezentat de Liana Stanciu şi Aurelian Temișan, care au pregătit şi momente speciale.

Liana Stanciu: „Este o ediţie de sărbătoare”

„Este o ediţie de sărbătoare, o încununare a tuturor celor care au contribuit la evoluţia muzicii uşoare româneşti. Se vor acorda premii omagiale şi vor fi momente spectaculoase de aducere aminte.

Nu vor lipsi nici momentele inedite, precum cel în care nepoţii regretatei interprete Mihaela Runceanu vor aduce un omagiu mătuşii lor. Ei au găsit o înregistrare cu vocea Mihaelei Runceanu, care va fi adusă publicului în premieră.”

Liana Stanciu

„Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2023 va reuni voci inconfundabile, de ieri şi de astăzi, care au încântat generaţii cu şlagăre de neuitat. Artiştilor care vor urca pe scenă, li se va alătura Orchestra Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia, dirijată de Daniel Jinga.”, se arată în comunicatul de presă transmis de Televiziunea Română.

Festivalul Mamaia 2023, programul de difuzare de la TVR 2

  • Vineri, 25 august, de la ora 19.00, își vor da concursul Călin Geambașu, Florentina Ciuna, Narcisa Suciu, Xenti și Andreea Runceanu, Alexandra Ungureanu, Carmen Trandafir, Andrei Bănuță, Romanița, precum și K1, Direcția 5 și Holograf (recitaluri). Seara va fi completată de momente speciale: remember-uri Mihaela Runceanu și Mădălina Manole, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.
  • Sâmbătă, 26 august, de la ora 19.00: Jazzy Jo, Anca Țurcașiu, Corina Chiriac și Horia Moculescu, Dani Ionescu, Bodo (Proconsul), Anca Florescu, Gabriel Cotabiță, Aurelian Temișan (minirecital), Proconsul și Cargo (recitaluri). De asemenea, vor avea loc decernări de trofee și remember-uri Dan Spătaru și Aurelian Andreescu.
  • Duminică, 27 august, de la ora 19.00: Gabriela Atanasov, Călin Goia (Voltaj), Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Loredana, Sergiu Cioiu, Miki (K-pital) și Horia Moculescu, Ana Maria Roșu, precum și Hara, Voltaj și Loredana (recitaluri). Seara va fi completată cu momente speciale: remember-uri Mălina Olinescu și Laura Stoica, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia este organizat de Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada” şi produs de Media Group Services International, parte a grupului AG Radio Holding, care deţine posturile radio Kiss FM, Magic FM şi Rock FM.

Sursa foto: TVR 1

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.