fbpx
Filme Online Subtitrate

Fericirea începe azi / Beautiful Disaster (2023) – film online

beautiful disaster 752243l 1600x1200 n b35ecf26

Fericirea începe azi / Beautiful Disaster (2023) – film online

În povestea băiatului rău, Travis, și a studentei eminente din primul an, Abby, descoperim că fericirea își poate găsi începutul chiar astăzi. Travis își petrece nopțile în ringurile ilegale de box, luptând cu determinare și pasiune, în timp ce zilele își dovedește abilitățile de cuceritor al campusului universitar, ademenind inimile tinere cu farmecul său. Cu toate acestea, Abby se ține departe de el, neinteresată de magnetismul său.

Intrigat de indiferența pe care Abby i-o manifestă, Travis hotărăște să îi propună un pariu simplu, în încercarea de a câștiga atenția ei. Condițiile sunt clare: dacă Travis va pierde următorul meci de box, va trebui să se abțină de la sex timp de o lună întreagă. În schimb, dacă el câștigă, Abby trebuie să accepte să locuiască împreună cu el pentru aceeași perioadă de timp.

Niciunul dintre ei nu știe că în spatele aparentei lor dezastruoase se ascund trecuturi întunecate și secrete ce așteaptă să iasă la suprafață. Pe măsură ce Travis și Abby încep să petreacă mai mult timp împreună, descoperă că au mult mai multe în comun decât și-ar fi putut imagina. Comunicând și învățând să se înțeleagă reciproc, cei doi încep să descopere laturi nevăzute și vulnerabile ale personalității lor.

Pe măsură ce luptă cu demonii lor interiori și se sprijină unul pe celălalt în momente dificile, Travis și Abby se apropie tot mai mult și încep să vadă adevăratul potențial pe care îl au ca echipă. Fericirea și iubirea încep să se ivească, chiar și în cele mai întunecate colțuri ale vieților lor.

În final, cei doi își găsesc echilibrul și își găsesc unul în celălalt o sursă de bucurie și sprijin. Fericirea nu doar că a început azi pentru Travis și Abby, dar s-au ajutat reciproc să depășească obstacolele și să-și găsească drumul spre o viață mai bună împreună.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.