Fenomenul ‘Zombie’ face ravagii in toata tara. Tinerii se droghează cu spray de gândaci şi etnobotanice

Fenomenul ‘Zombie’ face ravagii la Constanţa. Tot mai mulţi tineri ajung la spital, în stare gravă, după ce sunt găsiţi paralizaţi şi căzuţi în stradă.

În această dimineaţă, într-o zi de miercuri, un tânăr în vârstă de aproximativ 25 de ani a fost găsit drogat pe o stradă din Constanţa.

Deşi ar fi fost normal să aibă un loc de muncă sau să meargă la şcoală, tânărul a preferat să se drogheze cu noile substanţe care fac ravagii printre tineri.

Potrivit unor surse, în timp ce unii dintre narcomani fumează ţigările cu etnobotanice vândute de dealeri, alţii preferă să fumeze ţigări normale pe care pulverizează spray de gândaci.

Substanţele chimice extrem de periculoase îi paralizează efectiv pe consumatori, iar aceştia ajuns să stea ore în şir în aceeaşi poziţie.

Fie că stau în picioare, sprijiniţi pe un perete, fie că se întind direct pe asfalt, zeci de tineri au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa după ce au consumat drogurile ‘zombie’.

Fenomenul ‘Zombie’ a devenit o problemă naţională, sute de tineri din întreaga ţară fiind victime ale dealerilor care vând aceste droguri extrem de periculoase.

Narcoticele sunt obţinute din sintetizarea unor substanţe etnobotanice ce sunt, uneori, stropite cu diferite lichide toxice, iar efectele sunt devastatoare pentru corpul uman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.