Fenomenul ‘Zombie’ a ajuns şi la Zalău. Drogurile etnobotanice şi ţigările cu spray de gândaci fac ravagii

Fenomenul ‘Zombie’ a ajuns şi la Zalău. Un tânăr a fost surprins, astăzi, în centrul oraşului, în timp ce era paralizat de drogurile periculoase vândute de dealeri.

Un localnic din Zalău a filmat un tânăr, în miezul zilei, în timp ce se afla sub efectul drogurilor ‘zombie’.

Totul s-a întâmplat pe o stradă din centrul oraşului, iar tânărul aflat sub infuenţa drogurilor a fost surprins în timp ce stătea în aceeaşi poziţie zeci de minute în şir.

Fenomenul ‘Zombie’ a început să facă ravagii în mai multe oraşe din România după ce dealerii de droguri au obţinut un nou tip de drog sintetic similar cu substanţele etnobotanice.

Mai mult, unii dintre traficanţi le vând dependenţilor ţigări pe care pulverizează spray de gândaci.

Efectul substanţelor chimice asupra corpului este unul devastator. În scurt timp după ce fumează ţigările, narcomanii paralizează efectiv şi rămân în aceeaşi poziţie chiar şi ore în şir.

Sute de astfel de tineri au ajuns în stare gravă la spital şi, potrivit medicilor, spre deosebire de drogurile cunoscute, precum canabis sau cocaină, efectele noilor droguri sunt cu mult mai grave pentru sănătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.