Fenomen ASTRAL in ianuarie 2016: „Gravitatia va scadea, vom avea senzatia ca PLUTIM”

jupiter_pluto_zap_earth.jpg.CROP_.original-original-590x300

Un fenomen astral periculos va avea loc in mai putin de o luna. Pe 4 ianuarie, doua planete vor fi aliniate cu Pamantul, iar gravitatia se va reduce, sustin fizicienii. Istoria a demonstrat ca, in timpul unor astfel de alinieri planetare, mai multe cataclisme s-au abatut asupra lumii, informeaza Romania TV.

Pe 4 ianuarie 2016, la ora 9.47 planeta Puton se va afla in spatele planetei Jupiter, ambele aliniate cu Pamantul. Fenomenul, care va dura doar 5 minute va afecta si planeta noastra, prin faptul ca gravitatia se va reduce. Fizicienii spun ca, in tot acest timp, daca vom incerca sa facem un salt, vom avea senzatia ca plutim, iar timpul revenirii pe pamant va fi de 3 secunde in loc de 0,2 secunde, cat este necesar in conditii normale.

Specialistii sustin ca, in momentul alinierii a doua sau mai multe planete se degaja o cantitate mare de energie electro-magnetica, iar acest lucru afecteaza Pamantul. In 2012, de exemplu, in Oceanul Indian s-a produs un cutremur de 8,9 pe Richter, iar activitatea vulcanilor s-a intensificat.

Pe 4 august 1946, cand Pluton s-a aliniat cu Marte a avut loc un alt fenomen neobisnuit. Pentru prima data, au fost cutremur in trei continente diferite, in acelasi timp: Europa, America de Nord si America de Sud.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Andrei Ciubotaru

    Ma, voi ori sunteti tampiti ori sunteti tampiti!!! Voi chiar nu verificati ceea ce scrieti? Unu la mana e Pluto, nu Pluton. Doi la mana, cum Doamne iarta-ma sa dureze 3 secunde o saritura???????????? Pai ca sa dureze 3 secunde ar trebui ca inaltimea saltului sa fie de cel putin 10-15 metri. Vreti sa-mi spuneti ca pe data de 4 Ianuarie 2016, oricine va sari in sus, va ajunge pana la etajul 4-5 al unui bloc????? Intr-adevar, gravitatia va fi foarte usor afectata (probabil cu 0,001%), dar de aici pana la ineptiile scrise de voi in timp ce stati pe WC e o cale lunga de tot. Si inca ceva. Ati mentionat ca asta va avea loc pe 4 Ianuarie 2016 la ora 9:47. GMT, EST, CET, EAT, WAT, ECT, WCT??? Care din fusurile orare, cretinilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *