Femeie prinsă când întreținea raporturi sexuale în mașină, în miezul zilei

O româncă și un bărbat italian au fost denunțați de Poliția Locală după ce au întreținut relații intime în mașină, în fața unei școli din Perugia, zona Fontivegge.

Conform rotalianul.com , care citează Perugia Today, mai multe persoane au semnalat la poliție că două persoane fac sex în plină zi, într-o mașină parcată practic în fața unei școli.

„În fața școlii, de parcă nimic nu s-ar întâmpla, este un cuplu care face sex într-o mașină. Scandalos!”, au transmis mai mulți cetățeni poliției, inclusiv cu locația exactă a autoturismului.

Odată sosită la fața locului, o patrulă a Poliției Municipale a verificat veridicitatea celor relatate.

Cei doi au fost găsiți de polițiști în mașina respectivă. Era vorba despre un bărbat italian și o femeie cu domiciliul în Perugia, de origine română, care hotărâseră să întrețină relații sexuale în plină zi și în imediata apropiere a unei școli.

Citiți și:  ANPC a închis 38 de magazine Lidl din întreaga țară! Nereguli grave, inclusiv mâncare expirată

Ambii au fost denunțați pentru fapte obscene în loc public, cu circumstanța agravantă a prezenței unei școli în apropiere

„Oficiul de Securitate Urbană al Poliției locale din Perugia a semnalat fapte obscene într-un loc public, cu circumstanța agravantă a prezenței unei școli în apropiere și deci a unui pericol pentru minorii care la acel moment se aflau în afara clădirii și care ar fi putut fi martori. Este vorba de un bărbat italian și o femeie cu domiciliul în Perugia, de origine română, care au consumat raporturi sexuale în vehiculul bărbatului, într-o parcare din imediata vecinătate a școlii și vizibilă din aceasta”, se arată într-un comunicat al Primăriei din Perugia.

Citiți și:  Cutremur de 8 grade în România?! Raed Arafat a făcut anunțul personal

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu