Femeie batuta pe strada, de un TIGAN. Politia s-a mirat de ce are nevoie de ambulanta victima…

O femeie în vârstă de 34 de ani, din comuna Aluniș, județul Prahova, a fost bătută pe stradă de un vecin TIGAN. Tânăra, care stă cu chirie în Ploiești, era în vizită la părinții săi, când s-a întâmplat nenorocirea.

Victima – Tatiana Maglan – susține că a primit un pumn față, iar după ce a căzut la pământ, aproape inconștientă, a mai fost lovită cu picioarele.

femeie-lovita-2

“Sâmbătă seara, în jurul orei 20.40, fetița mea de 13 ani a venit plângând în curte, spunând că băiatul vecinului de etnie tiganească, un puști de 8 ani, a lovit-o cu pumnul în piept. Supărată, m-am dus să vorbesc cu tatăl agresorului, Adrian Furdui. Era beat, cred, și a refuzat să mă ia în seamă. Așa că i-am spus că o să vorbim pe altă cale. Asta l-a enervat. Individul s-a apropiat de mine și mi-a tras un pumn în față, de am căzut pe ciment, în stradă. Cred că eram aproape inconștientă și m-am trezit după câteva secunde, în timp ce țiganul dădea cu picioarele în mine. M-a lovit și peste mână, ca să scap telefonul. Eram plină de sânge.  Am sunat la 112, imediat cum am putut. Întâi a venit polițistul din comună, un anume agent Nilă, care s-a mirat când a auzit că am chemat și ambulanța. Ba chiar m-a întrebat dacă am nevoie de ambulanță, deoarece lui i se părea că nu am răni grave. Culmea este că, imediat cum am fost preluată, asistenta mi-a spus că ea însăși a fost agresată de acest Adrian Furdui, cu ceva timp în urmă.”, a declarat Tatiana Maglan.

Femeia a fost dusă întâi la Spitalul orășenesc Vălenii de Munte, după care transportată la UPU Ploiești.

Din fericire, victima nu are traumatisme la nivelul creierului și nici mandibula spartă, deși buza de jos este umflată.

Femeia va merge la IML Prahova, pentru a-și scoate certificat medico-legal.

femeie-lovita-3

Rămâne de văzut ce pedeapsă va primi agresorul, ținând cont că este deja implicat în vreo șase dosare penale.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

5 comentarii

  1. Acest caz poate fi incadrat in rasism la adresa romanilor. Acesta este rezultatul tolerantei fata de tigani!

  2. Cea mai grava este atitudinea politistului car nu l-a arestat pe agresor, tzigan sau orice altceva. Politistul este mai vinovat decat jegul ala de tzigan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *