“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Femeie bătută, amenințată și umilită de un polițist. Omul legii: „Soluția e să-ți rup capul”

politia 667x500 1

Acuzații grave la adresa unui polițist din Prahova. O femeie ar fi fost bătută de omul legii, iar în urma loviturile ar fi ajuns la spital de două ori. Tânăra susține că a devenit victima unui agent de poliție din cadrul secției 2 Florești, după ce s-a hotărât să încheie o relație amoroasă pe care a început-o cu acesta în urmă cu câteva luni.

Victima a avut o relație de aproximativ de 6 luni cu agresorul ei, care s-a sfârșit în urmă cu 3 săptămâni, din cauza unor certuri de cupluri.

Polițistul si-a bătut victima de mai multe ori
Tânăra mai susține că pe parcursul relației cu polițistul a fost abuzată constant fizic și verbal, amenințată și descurajată să-l reclame superiorilor pentru că acesta „este ofițer de poliție și este influent”.

„În ultimele luni am fost abuzată fizic, verbal și psihic, ajungând de două ori la spital. Nu am depus plângere de teama și plus că el se juca cu mintea mea, mă manevra să cred că totul se întâmplă din cauza mea și că orice aș face nu are ce să pățească pentru că el este ofițer de poliție și este influent”, a declarat victima, potrivit Observatorul Prahovean.

Femeia, amenințată cu moartea
Femeia susține că a fost amenințată cu moartea de mai multe ori, iar pe fondul agresiunilor starea psihică i s-a degradat, ajungând să facă atacuri de panică.

„La ora actuală fac atacuri de panică din cauza amenințărilor cu moartea. Am făcut plângere la IPJ Prahova. Vreau să trag un semnal de alarmă, ca faptele lui să fie cunoscute și să nu fie mușamalizate de către colegii lui doar pentru că este ofițer de poliție”, susține aceasta.

IPJ Prahova a dispus verificări în vederea clarificării situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.