Femeie a fost snopită în bătaie de un curier, după ce ar fi îndrăznit să se plângă că i-a întârziat coletul

Un curier de la Amazon a fost filmat lovind un client care ar fi reclamat o livrare întârziată. Incidentul a avut loc în California, SUA. Se pare că în prezent nu mai lucrează în cadrul firmei, conform informaţiilor.

Itzel Ramirez, în vârstă de 21 de ani, a fost acuzată că ar fi provocat vătămări corporale grave, după teribilul atac de joi. Doug Smith, proprietarul complexului de apartamente, a declarat pentru KTVU-TV că victima a primit o alertă despre livrarea unui pachet și s-a îndreptat spre hol, dar pachetul nu era acolo.

Între timp, Ramirez stătea în apropiere și domnul Smith a spus că victima a întrebat-o pe Ramirez despre ce se întâmplă. Curierul i-a răspuns că pachetul va sosi în curând. După ce femeia a așteptat aproximativ 15 minute în hol, a contactat din nou livratorul pentru a primi informaţii despre starea comenzii, potrivit domnului Smith.

Conform informaţiilor puse la dispoziţie, conflictul dintre cele două ar fi început după ce victima s-a plâns cu privire la întârzierea coletului, iar între timp au început să fie aruncate în stânga şi în dreapta comentarii de natură rasială. Situaţia a escaladat şi mai mult, iar Ramirez ar fi început să o lovească pe femeie cu pumnul în cap, dar și în partea superioară a corpului. Ramirez susţine că a acţionat pentru a se apăra.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere o arată pe Ramirez cum o împinge pe clientă spre intrarea din faţă și continuă să o lovească. În urma incidentului, victima s-a ales cu răni multiple, printre care şi cu nasul rupt. Femeia a fost extrem de afectată şi nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea, potrivit Mirror.

Ramirez este în arest, iar cauţiunea se ridică la 100.000 de dolari. Ea a fost acuzată de abuz asupra persoanelor vârstnice și de vătămări corporale grave. Într-un comunicat, Amazon a declarat că femeia nu mai lucrează pentru ei. Reprezentanţii au declarat: ”Acest lucru nu reflectă standardele înalte pe care le avem pentru șoferii care livrează pachetele noastre. Luăm aceste probleme în serios și această persoană nu mai livrează pachete pentru Amazon.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!