Femeia din Brăila acuzată că şi-a ucis şi tranşat soţul politist: ‘Ăsta nu era motiv să îl omor eu’

Femeia din Brăila reţinută după ce a fost acuzată că şi-a ucis şi tranşat fostul soţ a declarat, astăzi că, în ciuda scandalurilor şi bătăilor încasate, nu ea l-a omorât pe bărbat şi că faptul că acesta era violent nu reprezintă un motiv pentru care să îl omoare.

Mariana Lupu, din satul Lanurile, comuna Viziru, a fost prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă după ce poliţiştii şi procurorii care au anchetat cazul au acuzat-o de moartea soţului.

În faţa jurnaliştilor, femeia a negat acuzaţiile.

„Ăsta nu este motiv să îl omor eu (n.r. bătăile primite de la bărbat). Nu sunt eu de vină”, a declarat Mariana Lupu.

Citiți și:  S-A P*ȘAT PE AMANTUL SOȚIEI | Adolescent BATUT si BATJOCORIT la marginea orașului de soțul furios - VIDEO

Deşi a trecut un test poligraf şi a negat toate acuzaţiile ce i-au fost aduse, femeia în vârstă de 34 de ani a fost pusă sub acuzare.

Fostul soţ al femeii reţinute, Mihalache Lupu, în vârstă de 48 de ani, fost poliţist local, a dispărut, în urmă cu aproximativ doi ani.

Părţi din cadavrul fostului poliţist omorât şi tranşat au fost găsite, la sfârşitul săptămânii trecute, de surorile bărbatului, venite la casa acestuia din Lanurile pentru a face curăţenie.

Bărbatul figura ca persoană dispărută în baza de date a Poliţiei încă din luna decembrie 2016.

Fosta soţie, respectiv femeia reţinută acum şi acuzată de crimă, le-a spus atunci apropiaţilor că bărbatul a plecat în străinătate şi nu mai ştie nimic despre el.

Citiți și:  S-A P*ȘAT PE AMANTUL SOȚIEI | Adolescent BATUT si BATJOCORIT la marginea orașului de soțul furios - VIDEO

Ulterior, femeia s-a mutat cu un alt bărbat, într-o altă localitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.