Femeia din Brăila acuzată că şi-a ucis şi tranşat soţul politist: ‘Ăsta nu era motiv să îl omor eu’

Femeia din Brăila reţinută după ce a fost acuzată că şi-a ucis şi tranşat fostul soţ a declarat, astăzi că, în ciuda scandalurilor şi bătăilor încasate, nu ea l-a omorât pe bărbat şi că faptul că acesta era violent nu reprezintă un motiv pentru care să îl omoare.

Mariana Lupu, din satul Lanurile, comuna Viziru, a fost prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă după ce poliţiştii şi procurorii care au anchetat cazul au acuzat-o de moartea soţului.

În faţa jurnaliştilor, femeia a negat acuzaţiile.

“Ăsta nu este motiv să îl omor eu (n.r. bătăile primite de la bărbat). Nu sunt eu de vină”, a declarat Mariana Lupu.

Deşi a trecut un test poligraf şi a negat toate acuzaţiile ce i-au fost aduse, femeia în vârstă de 34 de ani a fost pusă sub acuzare.

Fostul soţ al femeii reţinute, Mihalache Lupu, în vârstă de 48 de ani, fost poliţist local, a dispărut, în urmă cu aproximativ doi ani.

Părţi din cadavrul fostului poliţist omorât şi tranşat au fost găsite, la sfârşitul săptămânii trecute, de surorile bărbatului, venite la casa acestuia din Lanurile pentru a face curăţenie.

Bărbatul figura ca persoană dispărută în baza de date a Poliţiei încă din luna decembrie 2016.

Fosta soţie, respectiv femeia reţinută acum şi acuzată de crimă, le-a spus atunci apropiaţilor că bărbatul a plecat în străinătate şi nu mai ştie nimic despre el.

Ulterior, femeia s-a mutat cu un alt bărbat, într-o altă localitate.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/