FELICITARI POLITISTILOR CLUJENI! De 15 martie au confiscat steagul Transilvaniei autonomiștilor maghiari

steagul-transilvaniei-700x357-480x244

Marţi 15 martie, la Cluj-Napoca etnicii maghiari au sărbătorit Ziua maghiarilor de pretutindeni – comemorarea începutului revoluţiei maghiare de la 1848, cu marșuri de stradă care au perturbat traficul pietonal și rutier spre disperarea șoferilor. Doar 500 de etnici maghiari au participat la un marş comemorativ destul de anemic. La marș participanţii au purtat steagul Ungariei şi al Ţinutului Secuiesc, care e interzis de lege, dar și steagul autonomiștilor maghiari aredeleni, așa-zisul steag al Transilvaniei, care a iritat la culme trecătorii clujeni. Cu profesionalism polițiștii clujeni au observat incidentul și au extras din coloană pe provocatori pentru că au „agitat spiritele” și au confiscat steagul, care încălca prevederile Legii nr. 75/1994.

După ce purtătorii steagului Transilvaniei au fost extraşi din coloană, au fost anunţaţi că au încălcat legea. Felicitări comisarului Luca că nu a lăsat să fluture steagul autonomiștilor unguri sub acoperirea unui iluzoriu steag al Transilvaniei, care copiază drapelul Budapestei cu stema Ardealului din vremea medievală a Unio Trium Nationum, când românii nu aveau drepturi în Transilvania și erau tolerați, conform NapocaNews.

La Alba-Iulia a fluturat Tricolorul românesc, nu steagul autonomiștilor unguri, sub acoperire de steag al Transilvaniei. În fruntea celor care fluturau steagul autonomiei Transilvaniei prin centrul orașului era Băiatu` Erno, un cunoscut propagandist al dezlipirii Ardealului de România.

Nota 10 pentru polițiștii clujeni, care au aplicat legea ferm în cazul provocatorilor autonomiști și au evitat un scandal inter-etnic la Cluj-Napoca, dovedind că sunt reprezentanții unei poliții europene.

VEZI SI: FOSTĂ VÂNZĂTOARE LA APROZAR AJUNSĂ DEPUTAT PSD NE-A DĂRUIT CEA MAI DURĂ LEGE ANTI-FUMAT DIN UE

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *