fbpx
GENERAL

Fauci a ajuns, în sfârșit, la momentul ADEVARULUI

fauci mascaras uso

Într-o apariție de joi pe MSNBC, principalul oficial Covid al Americii, dr. Anthony Fauci, a recunoscut că există o distincție între numărul de copii spitalizați cu Covid și nu „din cauza Covid” .
Senatorul Ted Cruz, și criticul principal al doctorului Anthony Fauci, a scris pe Twitter despre spitalizările cu COVID-19 în timpul administrației Biden. Cruz a citat din ultimul interviu pe care Fauci l-a dat pentru MSNBC, unde a vorbit despre numărul îngrijorător de copii din spital cu virus. Fauci a precizat că există o distincție între numărul de copii spitalizați cu COVID și nu „din cauza COVID”.

În ultimele 18 luni, s-a raportat cum un procent mare dintre cei „spitalizați cu Covid” au fost de fapt internați pentru alte afecțiuni. Iar oficialii din domeniul sănătății publice au evitat în mare măsură această distincție importantă, împingând în același timp narațiunea falsă asupra spitalizărilor – până acum.

Fauci: Există o distincție între numărul de copii spitalizați cu COVID și nu „din cauza COVID”
Într-o apariție de joi pe MSNBC, principalul oficial Covid al Americii, Dr. Anthony Fauci, a recunoscut că există o distincție între numărul de copii spitalizați cu Covid și nu „ din cauza Covid ” .

„Și ce vrem să spunem prin asta: dacă un copil intră în spital, este automat testat pentru COVID și este socotit ca fiind o persoană internată în spital cu COVID, când, de fapt, poate merge pentru un picior rupt sau apendicită sau ceva de genul acesta. Așa s-a terminat numărarea numărului de copii care sunt internați în spital cu COVID, spre deosebire de: din cauza COVID“ , a declarat Fauci.

Fauci recunoaște că sub conducerea lui Biden s-a schimbat politica pandemică
Fauci – ale cărui comentarii vin după un val record de copii din SUA care au fost „spitalizați cu Covid” – a fost criticat de senatorul republican din Texas Ted Cruz, care a postat pe Twitter: „Acum Fauci spune asta?” adăugând „Se întâmplă asta pentru că politica pandemică s-a schimbat pentru președintele Biden?”, scrie Fox News.

Și bineînțeles, în ciuda recunoașterii sale, Fauci tot recomandă părinților să vaccineze copiii, spunând pentru „Morning in America” de la News Nations că, deși este adevărat că „cifrele sunt foarte mici”, părinții trebuie să ia în considerare vaccinarea.

Criticii spun că Biden l-a învins pe fostul președinte Donald Trump pentru că a promis că va prelua controlul asupra virusului, dar a recunoscut săptămâna aceasta că nu există „o soluție federală”.

„Acest lucru se rezolvă la nivel de stat… și în cele din urmă ajunge până acolo unde cauciucul se întâlnește cu drumul și acolo este locul în care pacientul are nevoie de ajutor sau prevenind nevoia de ajutor”, a spus Biden.

Sursa: evz.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.