Fată din Constanţa, filmată în timp ce este abuzată de patru băieţi care se droghează

O fată din Constanța a fost filmată în timp ce era abuzată de patru băieți care se drogau cu joint-uri cu etnobotanice.

Scenele șocante au fost filmate de un alt tânăr care se afla în apropierea locului în care fata, care pare a-i cunoaște pe toți cei patru agresori, era abuzată.

Imaginile revoltătoare au fost postate pe un grup de Facebook din județul Constanța, în această seară, de un tânăr care, după aproximativ zece minute, a șters postarea.

Pe clipul video se poate observa cum fata este înghesuită într-un colț al unei camere de cei patru agresori care încearcă să o abuzeze sexual în timp ce fumează o țigară pe care o împart între ei.

Fata este îndemnată să fumeze și ea din țigară, însă refuză și le cere celor patru băieți să o scoată din încăpere și să o lase în pace.

„Vreau să plec de aici. Lăsați-mă!”, se aude pe filmare cum fata îi imploră pe băieți să o lase în pace.

În același timp, unul dintre suspecți o amenință că o lovește dacă mai țipă.

Deși cel care a postat imaginile nu a specificat când s-a petrecut abuzul, unii dintre cei care au comentat pe Facebook, și care au declarat că îi cunosc pe indivizii din clip, au precizat că imaginile sunt filmate de curând, într-o zonă din Constanța.

Observator.TV recomandă tuturor celor sunt martori la astfel de cazuri să sune la numărul unic de urgență 112 pentru a semnala abuzurile.

De asemenea, vom preda Poliției clipul video postat în această seară pentru declanșarea unei anchete și pentru identificarea celor patru agresori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.