Fata de 13 ani RAPITA de TIGANI de la scoala, pentru a fi MARITATA

O fată în vârstă de 13 ani din Sibiu a fost răpită de la şcoală, vineri, de o familie de ţigani din Drăgăşani. Din primele informaţii rezultă că eleva a fost luată de lângă familia ei pentru a fi măritată.

Copila de 13 ani a plecat, vineri dimineaţă, la şcoală, însă nu s-a mai întors la familia ei. Îngrijoraţi, părinţii au încercat să o caute, însă apoi au primit un telefon de la o familie de romi din Drăgăşani, care le-au spus că fata a fost luată pentru a fi măritată.

În comunitatea de romi de care aparţinea fata a venit şi Daniel Cioabă, regele ţiganilor din România, pentru a vedea care este exact situaţia şi pentru a încerca să rezolve problema. Acesta a declarat, la România TV, că a fost sesizată atât Poliţia din Sibiu, cât şi cea din Drăgăşani, pentru a lua măsuri astfel încât copila să se întoarcă în sânul familiei. „Fata nu a avut probleme, nu a întreţinut relaţii sexuale cu acel băiat cu care se doreşte să fie măritată. Noi vrem ca fata să fie adusă înapoi, iar dacă între cele două familii va exista un compromis să se facă o nuntă, acest lucru se va întâmpla atunci când fata va avea vârsta legală”, a punctat Daniel Cioabă.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Vom reveni cu amănunte.

Sursa: RTV.NET

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.