FĂRĂ PRECEDENT – PNL nu-și desemnează candidat la primărie: Primarul actual este prea bun!

O situație cel puțin inedită pe scena politică o întâlnim la Alba Iulia. Președintele executiv al PNL Alba, Ion Dumitrel, a anunțat faptul că partidul nu-și va desemna candidat la primăria Ciugud, asta pentru că primarul din această comună a făcut perfomanță și merită un nou mandat.

”PNL Alba respecta performanta administrativa de la Ciugud si a decis sa nu aiba un candidat propriu la primaria comunei

Politica trebuie sa însemne respect si corectitudine, iar performantele administrative ale unei administratii trebuie recunoscute. Performanta administrativa a domnului primar Gheorghe Damian, proiectele propuse si colaborarea excelenta între Primaria Ciugud si Consiliul Judetean Alba conduc la o decizie în interesul cetatenilor comunei: la alegerile locale din acest an, PNL Alba va respecta performanta administrativa din Ciugud, nu va avea un candidat propriu la functia de primar al comunei si va sustine candidatura actualului edil independent Gheorghe Damian.

Pentru mine si pentru PNL Alba nu este o încercare de a ne alatura imaginea de cea a primarului Gheorghe Damian sau de a câstiga capital electoral, ci o dovada de maturitate si de normalitate politica. Domnia sa spune mereu despre Ciugud ca este doar normalitatea care trebuie sa existe în satul românesc, iar eu nu pot decât sa apreciez aceasta normalitate si sa o respect din calitatea pe care o am ca om politic si om de administratie. Normalitatea aceasta administrativa se regaseste în foarte multe comunitati din judetul Alba si, indiferent de culoarea politica pe care o avem, trebuie sa o respectam.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *