Fara drept de apel! Dăncilă, umilinta TOTALA. Cine ii da lovitura


Viorica Dăncilă revine încet-încet în spaţiul public, cele mai recente atacuri ale fostului lider PSD fiind îndreptate chiar împotriva actualului lider social-democrat, Marcel Ciolacu. O voce importantă din PSD o demolează însă pur şi simplu pe Dăncilă, într-un mesaj acid postat pe Facebook.

Recent, Viorica Dăncilă a lansat mai multe atacuri la adresa preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pe care l-a criticat dur după episodul cu autonomia Ţinutului Secuiesc şi i-a cerut demisia imediată din fruntea partidului.

Reacţiile din interiorul PSD nu s-au lăsat mult aşteptate. Ana Birchall, fost ministru al Justiţiei în Cabinetul Dăncilă, o desfiinţează pe fosta sa şefă de partid şi de Guvern: “Zilele acestea când am citit „războinicele” declarații ale doamnei Dăncilă, sincer m-a bufnit râsul și mi-am propus să o ignor”, îşi începe Birchall mesajul postat pe pagina sa de socializare.

„Nu nimerește două vorbe din zece în engleză, nu mai zic de franceză”
Fostul ministru al Justiţiei o acuză pe Dăncilă că “tot declară în stânga și în dreapta cum a apărat domnia sa Constituția” “cu un tupeu pe care rar l-am întâlnit” şi îi aduce aminte de momentul în care a fost în favoarea includerii unui amendament UDMR legat de limba maghiară în Codul Administrativ, amendament care nu a mai ajuns acolo doar pentru că Birchall s-a opus şi a refuzat să semneze.

“Ca să o ajut îi spun că este legat de limba maghiară și are forma amendamentului introdus de UDMR la Codul Administrativ și trecut tacit în Senat!”, scrie fostul ministru pe Facebook.

Ana Birchall comentează şi un articol laudativ al celor de la Sputnik la adresa Vioricăi Dăncilă, în care se menţionează cum aceasta din urmă “a făcut furori în Parlamentul European.”

“Și ea nu nimerește două vorbe din zece în engleză, nu mai zic de franceză… Dar ca să te laude Sputnik trebuie să ai niște merite deosebite!”, mai scrie Birchall pe pagina ei de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *