Familie de români, mamă, tată și fiu au pus la cale o CRIMA SALBATICA în Italia

O întreagă familie de români a fost adusă în fața justiției, în Italia, pentru o crimă înfiorătoare. Cei trei sunt acuzați că au atacat o altă familie de români. Au ucis cu sălbăticie un bărbat și au rănit-o grav pe soția acestuia.

Anișoara Lupașcu, o româncă de 39 de ani, a fost adusă vineri în fața unui tribunal din Italia. Soțul ei de 44 de ani, Vasile și fiul de 19 ani, Vlăduț Lupașcu, sunt, de asemenea, judecați.

Cei trei sunt acuzați că au pus la cale un plan morbid soldat cu o baie de sânge, la Naro, o localitate din Sicilia. Crima a fost comisă în iulie, spune grandangoloagrigento.it și a șocat comunitatea locală.

Citiți și:  Italia, REVOLTATA de CRIMA ABOMINABILA a unui roman. Matteo Salvini, interventie DURA

Cei trei au organizat o adevărată ambuscadă asupra unei alte familii de români, în semn de răzbunare. Asasinii erau furioși că un alt român a avut o dispută violentă cu fiul său. În noaptea de 6-7 iulie, înarmați cu un cuțit, o sapă și o rangă, cei trei l-au așteptat pe bărbat în fața casei sale. Acesta a venit împreună cu soția.

La apariția celor doi soți, familia Lupașcu a atacat. L-au lovit și înjunghiat pe bărbat, iar pe femeie au bătut-o cu sălbăticie. Presa italiană spune că, deși era în stare gravă, femeia a fost salvată de soțul ei, care i-a atras asupra sa din nou pe cei trei.

Citiți și:  Un cioban român a ucis doi pensionari italieni. Motivul pentru care Mafia siciliană a jurat răzbunare

Bărbatul a murit de pe urma loviturilor, iar soția lui a fost spitalizată în stare gravă. În urma anchetei, procurorii italieni spun că cei care au provocat loviturile cauzatoare de moarte sunt Vasile Lupașcu și fiul său. Însă și soția Anișoara Lupașcu riscă ani buni de închisoare.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU