Familia Regală se destramă complet

Situația se complică în Famila Regală la scurt timp după ce Prințul Harry și Meghan Markle s-au rupt de Casa Regală și au decis să ducă o viață mai normală și mai liniștită. Kate Middleton a devenit foarte îngrijorată în legătură cu ce se poate întâmpla în viitor.

Deși presa scrie de mai mult timp despre ruptura produsă între frați, pornită de la neînțelegerile dintre soțiile lor, conform surselor, Kate Middleton este extrem de îngrijorată că nu va mai putea fi la fel de apropiată de Prințul Harry, scrie viva.ro.

Îngrijorările ei sunt justificate, deoarece, până să apară Meghan Markle în viața prințului Harry, acesta era foarte apropiat de cumnata lui, între cei doi existând o relație specială.

Oricât ar părea acum de ciudat, Kate Middleton și Prințul Harry au fost prieteni dintotdeauna, ea, el și William formând un trio formidabil cât timp mezinul familiei a fost burlac.

În ciuda zvonurilor apărute, tot Kate a fost cea care l-a sfătuit și l-a încurajat în privința lui Meghan Markle.

Kate suferă enorm
Conform Us Weekly, care citează surse din proximitatea familiei regale, Kate a plâns pentru prietenia dintre ea și prințul Harry, părând „incredibil de rănită” de faptul că Ducii de Sussex au plecat în Canada.

Și-ar fi dorit să poată vorbi cu Harry. Îi lipsește și se teme că nu va mai fi niciodată aproape de el, au spus sursele.

În ceea ce privește relația dintre Kate și Meghan Markle, cele două „nu ar putea fi mai diferite de atât”.

Se pare că faptul că ducii de Sussex s-au îndepărtat de familie, este cel mai bun lucru care putea să li se întâmple amândurora.

Din nefericire însă, acest lucru l-a îndepărtat pe Harry de familia sa și de prieteni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *