“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Facebook va interzice definitiv utilizatorii care încalcă regulile privind dezinformarea

0 Facebook Illustration

Facebook ia măsuri drastice împotriva dezinformării și propagandei online prin interzicerea definitivă a utilizatorilor care încalcă regulile.

Facebook a anunțat că va interzice definitiv utilizatorii care încalcă regulile privind dezinformarea și propagarea de știri false. Decizia vine ca răspuns la numeroasele critici și presiuni din partea organizațiilor și a guvernelor din întreaga lume, care au cerut companiei să ia măsuri mai dure împotriva acestui fenomen.

Măsura nu va afecta doar utilizatorii care încalcă regulile privind dezinformarea, ci și pe cei care încalcă regulile de comportament, cum ar fi cei care postează discursuri de ură sau amenințări la adresa altor persoane.

Decizia Facebook vine la scurt timp după ce alte platforme precum Twitter și YouTube au adoptat politici similare pentru a încerca să combată dezinformarea și propaganda online.

Această schimbare de politică are un impact major pe social media, deoarece mulți utilizatori se bazează pe Facebook pentru a obține știri și informații. Aceștia vor fi nevoiți să își verifice cu atenție sursele și să nu mai răspândească știri false, de teama de a nu fi interziși definitiv de pe platformă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.