Fabrica de javre a României | Hămăitorul TV – Mircea Badea, chemat să dea cu subsemnatul după ce-a incitat împotriva unui procuror

Mircea Badea va trebui să se prezinte miercuri la Poliţie pentru a da explicaţii într-un dosar în care este acuzat de instigare împotriva unui procuror, a informat Voxbiz.ro.

Magistratul a depus plângere penală împotriva lui Badea după ce acesta din urmă ar fi vorbit în stilul necenzurat la adresa procurorului.

Iniţial plângerea a fost respinsă, dar procurorul a depus contestaţie la soluţia de clasare şi a avut câştig de cauză. Astfel că acum poliţiştii anchetează fapta, iar Mircea Badea este obligat să meargă la Poliţie.

„Un procuror din Braşov mi-a făcut o plângere penală. Asta e mişto, când procurorii fac plângeri penale, adică eu sunt de mult la next level (n.r. nivelul următor). Deci, mi-a făcut plângere penală că am incitat. S-a clasat. A făcut plângere împotriva soluţiei de neîncepere a urmăririi penale şi o onorată instanţă a zis că nu s-au administrat probele”, a explicat Mircea Badea, în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

Citiți și:  Dana Budeanu, facuta praf IN DIRECT: S-a bâlbâit în fața realizatorului TV

Mai mult, hămăitorul TV susţine că mai mult ca sigur acum se va infecta cu noul coronavirus după ce va fi obligat să stea minim o oră faţă în faţă cu oamenii legii pentru a le răspunde la întrebări.

„Onorata instanţă a decis că trebuie să mă duc să dau miercuri cu subsemnatul la miliţie. (…) Justiţia din România are treabă multă. A rezolvat cu pedofilii, cu violatorii, cu tot”, a declarat Badea, luni seara, la postul de televiziune la care lucrează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!