EXTREMIȘTII ISLAMISTI VOR RĂZBUNARE

rob-o-neill-cel-care-l-a-ucis-pe-bin-laden_450877

Jihadiștii publică adresa lui Robert O’Neill, cel care l-a ucis pe Osama bin Laden, dorind moartea acestuia.

Un britanic sprijină Statul Islamic (ISIS) şi a publicat numele și adresa pușcașului marin care l-a ucis pe Osama bin Laden, făcând un apel la extremiștii americani să-l execute. Fișierul care conține instrucțiuni cu privire la găsirea adresei lui Robert O’Neill a fost distribuit de mai mulți jihadiști prin social-media. Această informație a fost postată de un extremist britanic anonim, care l-a numit pe O’Neill `ținta numărul unu” și a cerut moartea lui imediată.

Potrivit ziarului „Mirror”, susținătorul ISIS a scris: „Am lăsat aceste informații despre Robert O’Neill pentru frații mei din America și al-Qaeda din SUA, ca fiind ținta numărul unu pentru a-l vâna şi în cele din urmă să-l omoare”. Domnul O’Neill, a declarat anul trecut că guvernul SUA nu a avut intenția de a-l captura în viață pe cel mai căutat om din lume.

Citiți și:  Uragan asupra Europei. Unde-au dispărut refugiații?

La vârsta de 39 de ani, Robert a avut parte de o reacție foarte urâtă de la foștii colegi pentru încălcarea codului tăcerii după ce a vorbit despre misiunea din Pakistan, care a dus la moartea lui bin Laden în mai 2011. Multe ziare au încercat totuși să cenzureze detaliile publicate despre adresa puşcaşului marin. Tatăl tânărului O’Neill declară că el împreună cu familia lui nu se sperie de ISIS.

Prima declarație în public cu privire la uciderea lui Bin Laden a fost pentru un documentar numit „Omul care l-a ucis pe Osama bin Laden”. Tatăl său Tom O’Neill a spus că nu a intervenit în declarațiile fiului, chiar dacă vor apărea amenințări din partea teroriștilor, el făcând chiar o glumă: „Voi picta o țintă mare pe uşa din față şi o să spun veniți de ne luați”.

Citiți și:  Uragan asupra Europei. Unde-au dispărut refugiații?

Domnul O’Neill s-a separat de soția lui din cauza problemelor de securitate, iar în anul 2013 soția lui a cerut să îşi schimbe chiar şi numele de familie, declarând că: „Am schimbat numele copiilor, numele soțului meu care era scris pe casă, în concluzie ştergerea lui din viața noastră a fost făcută din motive de securitate”.

Acum, Robert O’Neill spune că nu are niciun fel de remuşcări. Ba chiar, în călătoriile sale în jurul lumii, oamenii se opresc să îi mulţumească pentru ce a făcut în acea zi de 2 mai 2011. Robert O’Neill va rămâne în istorie drept omul care l-a ucis pe Osama bin Laden.

VEZI SI: TRUPELE NATO ȘI ALE MARII BRITANII ÎMPÂNZESC EUROPA, DE TEAMA RUSIEI

2 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU