Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
CONSPIRATIIGENERAL

Extratereștrii trăiesc aici? DESCOPERIREA specialiștilor care schimbă totul despre OMENIRE.

extraterestrii2

Un Super-Pământ uriaș, la doar șase ani-lumină distanță, ar putea avea potențial să adăpostească viață primitivă, au descoperit cercetătorii.

Barnard b (sau GJ 699 b) este o planetă „Super-Earth” recent descoperită, care orbitează steaua lui Bernard, devenind al doilea sistem solar cel mai apropiat de Pământ.

Planeta se crede a fi extrem de rece, temperaturile fiind similare cu luna lui Jupiter, Europa, de aproximativ -150 grade Celsius.

Cu toate acestea, cercetătorii spun că ar putea avea un nucleu de fier/nichel fierbinte și o activitate geotermală sporită, care ar permite apariția vieții.

„Încălzirea geotermală ar putea susține „zone de viață” sub suprafața sa, asemănătoare lacurilor subterane din Antartica”, a declarat astrofizicianul Universității Villanova, Edward Guinan, la a 223-a ediție a Societății Americane de Astronomie din Seattle.

”Observăm că temperatura la suprafața Europei, una dintre lunile lui Jupiter, este similară cu cea a lui Barnard b, dar, datorită, încălzirii mareelor, Europa probabil are oceane sub suprafața de gheață”, a mai spus el, conform Daily Mail.

Steaua lui Bernard este numită după E.E. Bernanrd de la Observatorul Yerkes, care a descoperit-o în 1916.

Este aproape invizibilă cu ochiul liber, chiar dacă se află la o distanță de doar șase ani-lumină de Pământ.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.