“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
STIRI

IMAGINILE care CUTREMURA Romania – Cum au aterizat „EXTRATEREȘTRII” lângă Târgoviște și Bacău! (VIDEO)

Un filmuleț de nici două minute a devenit în aceste zile viral pe rețelele de socializare. În imagini apare o navă spațială în care urcă agale o vietate ce vrea să fie un extraterestru, iar în câteva secunde obiectul zburător neidentificat dispare din pădurea unde aterizase.

Dincolo de realizarea video cu multe scăpări, cel mai amuzant este că filmulețul a fost însoțit de un mesaj care cuprinde multe greșeli voite, dar pe care publicul trebuie să le perceapă ca fiind cauzate de spaima ce l-a cuprins pe autor.

Și ca falsul să fie complet, cei care au distribuit filmulețul „i-au informat” pe pasionații fenomenului că nava se afla undeva în apropiere de Târgoviște pentru ca după câteva ore locația să fie schimbată, deși decorul era același. În cea de-a doua variantă ET a coborât lângă Bacău.

DE CE FILMAREA ESTE UN FALS GROSOLAN?

Bineînțeles că această filmare este un fals. În primul rând în zona Focșani nu există zăpadă în prezent. Apoi, mișcările presupusului extraterestru se repetă atunci când se îndreaptă liniștit spre nava sa. Un alt aspect contradictoriu este că odată ce OZN-ul a decolat, zgomotul din fundal continuă să se audă. Pomii nu se mișcă atunci când OZN-ul decolează.

Mai mult de atât, OZN-ul nu lasă nicio urmă în locul în care a aterizat și este greu de crezut că la o tehnologie avansată orice specie fie ea extraterestră sau nu să folosească o scară rudimentară pentru a urca într-un vehicul de zbor intergalactic.

Un ultim aspect demn de menționat este că în prezent tehnologia permită să filmăm la o rezoluție foarte bună, iar filmarea cu extraterestrul pare desprinsă din deceniul trecut.

Articolul a fost preluat de pe extranews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. Alo,calmați-vă,nu a cutremurat decât imbecilii care au mușcat această mare făcătură. Au fost mediatizate multe alte făcături ,mult mai ingenioase ,dar realitatea este alta.dincolo de tâmpeniile difuzate de niște idioți din România. Urmăriți emisiunile serioase care tratează fenomenul cu multă seriozitate și competență.

  2. Alo,calmați-vă,nu a cutremurat decât imbecilii care au mușcat această mare făcătură. Au fost mediatizate multe alte făcături ,mult mai ingenioase ,dar realitatea este alta.dincolo de tâmpeniile difuzate de niște idioți din România. Urmăriți emisiunile serioase care tratează fenomenul cu multă seriozitate și competență.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.