“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

EXPLOZIV: Scrisoarea lui Schweighofer către Iohannis demonstrează că președintele României a susținut și protejat mafia defrișărilor ilegale!

Klaus Iohannis Padurile Pas cu Pas e1481018222743

Acuze grave la adresa președintelui Iohannis aduse de deputatul Sebastian Ghiță. El a prezentat o scrisoare care ar fi ajuns la președintele României, din partea firmei austriece Schweighofer, cel mai mare procesator de lemn din România. Conform spuselor lui Ghiță, scrisoarea l-ar fi determinat pe Iohannis să nu promulge legea pădurilor și să o retrimită în Parlament. 

Deputatul Sebastian Ghiță a prezentat o scrisoare destinată lui Klaus Iohannis din partea firmei austriece Schweighofer. Scrisoarea a venit în momentul în care Parlamentul a votat ”legea pădurilor” și a trimis-o către promulgare.

“Este o scrisoare a lui Schweighofer către președintele României Klaus Iohannis, datată 2 martie 2015. Parlamentul României a trimis la promulgat către Klaus Iohannis “Legea pădurilor”, astfel încât pădurile României să fie protejate și salvate. Pe 2 martie, Iohannis a primit o scrisoare prin intermediul finului său, Andrea Huber, consulul onorific al Austriei de la Sibiu. Această scrisoare l-a făcut pe Klaus Iohannis, președintele României, să întoarcă în Parlament legea care ar fi salvat pădurile României. Este dovada clară că străinii au foarte multă putere și influență încât reușesc să îl manevreze și pe președintele României.

Să ni se răspundă cum  în două săptămâni președintele României a retrimis în Parlament o lege trimisă la promulgare. Ce l-a determinat pe Klaus Iohannis să facă un asemenea gest ? , a declarat deputatul Sebastian Ghiță. (Surse: DC News si Stiri pe surse)

scrisoare 1 e1481021851900

scrisoare 2 e1481021883838

scrisoare 3 e1481021910703

VEZI SI: Lista celor 31 de ATROCITĂȚI comise asupra POPORULUI ROMÂN în ultimii 25 de ani

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

9 comentarii

  1. Ce face Parlamentul??? Să-l oblige pe președinte să demisioneze în cel mai scurt timp și apoi să fie judecat și închis pentru înaltă trădare. Chiar așa de lași și mămăligari suntem??? A doua zi după declarațiile deputatului Sebastian Ghiță trebuia deja demis și arestat!!! Unde este acum ,,generația Facebook,,??? De ce nu mai comentează nimeni?

    1. Tu chiar crezi un deputat sau ce cacat mananca astia la tv sau facebook,astia mananca rahat de la revolutie dar si acolo a fost lovitura de stat .Suntem ca pestisorii de acvariu in ocean.

  2. Cat de rau sa iti urasti tara unde ocupi cea mai inalta functie in stat? Sa favorizezi o firma straina care in tara de unde vine nu taie nici un copac.

  3. parlamentul sa vedem ce "interese" are..poate legifera interzicerea exploatarii padurilor pe cel putin 5 ani , precum si interzicerea exportului lemnului neprelucrat…sa-i vedem la treaba, ca au majoritate cei de la PSD si ALDE

    1. Nu inteleg de ce este atata tevatura pe aceasta tema! Chiar nu credeti ca MARIONETELE locuitoare in "Cotroceni", in Victoriei, in Parlament si nu in ultimul rand in fruntea judetelor si primarii, sunt trase de sforile serviciilor!? AICI ESTE BUBA FRATILOR!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.