Exploziv! Razbunare in stil mafiot. Un Mercedes de zeci de mii de euro a fost facut scrum! Era al iubitei unui interlop!

Un bolid de zeci de mii de euro s-a facut scrum, dupa ce ar fi fost incendiat intentionat. Autoturismul marca Mercedes era detinut de iubita unui individ cu legaturi prin lumea interlopa. Proprietarul s-a ales cu o paguba de 75.000 de euro, iar politistii au deschis un dosar penal.

Apele prin Iasi nu au mai fost demult atat de agitate. Recent, un scandal a prins contur in lumea interlopa, dupa ce un bolid de zeci de mii de euro a fost facut scrum.

Incidentul s-a petrecut pe data de 10 ianuarie, noaptea, putin dupa ora 00:00. Bolidul, un Mercedes S 350, care avea o valoare de aproximativ 75.000 de euro, a fost distrus in totalitate dupa ce s-a aprins ca o torta.

Un apel la numarul unic de urgenta a fost efectuat chiar de catre proprietara autoturismului de lux. Andreea Ungureanu este cea care detinea automobilul si este iubita lui Cristinel Avram, un individ cunoscut prin Iasi pentru activitatile sale.

De precizat este ca acest Avram are legaturi cu lumea interlopa si a facut parte din clanul Cordunenilor si clanul Bacaoanu. Un echipaj de pompieri a ajuns la locul solicitarii si a stins incendiul.

„Un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Iasi a fost solicitat si a intervenit pe soseaua Iasi – Voinesti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. La locul interventiei s-a deplasat o autospeciala de stingere cu apa si spuma. S-a intervenit pentru lichidarea incendiului. Autoturismul a ars in proportie de 90 la suta, cauza probabila a incendiului fiind folosirea intentionata a unei surse de aprindere cu scopul de a genera incendiul”, a precizat Silvia Bolohan, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi.

Intregul incident pare a fi o razbunare „ca la carte”, in stil mafiot . De autoturism se folosea atat proprietara, cat si Cristinel Avram. Numarul de inmatriculare facea referire la Avram. Acesta era IS-99-AVR. Politistii ieseni au deschis in acest caz o ancheta.

„Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt”, a precizat Ioana Bustiuc, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI ca, vizat de acest atac, ar fi Cristinel Avram. Mai precis, incendierea masinii nu ar fost decat un semn de avertizare. Avram a avut legaturi cu clanurile interlope iesene si s-a perindat atat printre membrii clanului Bacaoanu, cat si printre membrii clanului Corduneanu.

Paguba cu care s-a ales este una destul de insemnata. Masina era fabricata in anul 2016, iar din ea nu a mai ramas mai nimic. Acum, oamenilor legii nu le ramane decat sa stabileasca exact cine este autorul sau cine sunt autorii. Printre clanurile mafiote sunt frecvente astfel de atacuri.

La Iasi si in restul tarii au mai fost cazuri similare, in care masini scumpe au fost incendiate sau distruse pentru ca proprietarii sa primeasca un semnal de alarma. De precizat este faptul ca autoturismul nu era asigurat.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *