EXPLOZIV! IN TIMP CE NOI MURIM DE FOAME! Sotii IOHANNIS – 2300 de dolari / NOAPTE la CEL MAI SCUMP HOTEL!

carmen-iohannis-usa

O noua dovada INCONTESTABILA că familia Iohannis a trăit și trăiește pe picior mare! După scandalul iscat de modificările costisitoare de la vila de protocol în care va locui, fostul primar de la Sibiu, Kalus Iohannis ”cel mai cinstit primar de mare oraș din România”, mai avem un exemplu de grandomanie.

Președintele prostilor a fost la New York, la Adunarea Generală a ONU. Unde, în loc de două zile a stat șapte. Pentru o întâlnire pe fugă cu vicepreședintele Biden și o poză cu familia Obama. Zero seriozitate, zero rezultate. Cu toate acestea, în SUA, președintele și soția sa, Carmen Iohannis, au stat la cel mai scump hotel din New York. Să nu mai vorbim că madam Iohannis n-avea nicio treabă cu ONU. Numai Ceaușeasca, pe care tot românul o înjura pentru asta, nu-l lăsa pe Nea Nicu din mână și se ținea, ca proasta, târâș după el…

Cuplul prezidențial a fost cazat, conform unor informații, la un hotel de 5 stele in timp ce romanii mor de foame! Mandarin Oriental Hotel a fost stabilimentul ales de Iohannis, unde o cameră pleacă de la prețul de 2.300 de dolari pe noapte.

15 comments

 1. Asa ….meritam!…..o sa ajungem sa mancam "tarate"de saracie si foame ,iar ei o sa huzureasca ,pe banii nostrii!!!…..pana cand?…..pana va HOTARA poporul ,ca NU se mai poate trai asa!…..auzi o noapte de somn cat douazeci de pensii mici!!!!…asta-i viata pentru noi pensionarii?…de aceea am iesit in "89 in strada,pentru democratie?…..ne-am inselat amarnic!…un pensionar care in "89 NU am crezut ca o sa ajungem in starea asta de saracie!!!

  • Nu Iohannis te-adus in asa stare ci PSD, Ilievici si Ponta. Daca citesti mai atent vei vedea ca tot mafiotii de la Revolutie, PSD-isti, te mint si te inseala. Fii cu inima buna. Cindva vom scapa si de aceste lichele. Iohannis,,,, (
   iata si Helvig) vor sa ne ajute.

 2. Dacă mori de foame hai ca îți iau un sandvici !

  "Conform unor informații " … Uite cum dezinformăm ! Conform căror informații, care surse ? Ziariști de 2 bani

 3. Pleacă de la….2300

 4. Ba, dar chiar nu va e rusine? Leana Ceausescu nu a fost hulita pentru ca il insotea pe Nicu, ci pentru ca devenise dictatoare si conducea. Sunteti prosti sau pe ce lume traiti? Nu vedeti ca toate sotiile de presedinti isi insotesc sotii? Ce daca nu avea nici o treaba cu ONU.
  0 rezultate? Din ce surse? Voi nici nu spuneti cine a confirmat stirea si vorbiti despre rezultate. Habar nu aveti ce a facut presedintele in America si vorbiti despre rezultate.
  A fost cazat la un hotel de 5 stele? Wow! De aia moare romanul : de grija altora, nu de foame. Si voi o sa muriti primii.Cine a platit, cat a platit pentru asta? Nu stiti, dar dati cu rahat in oameni.
  Si eu daca vreau imi permit sa stau cateva nopti la un hotel de 5 stele. Wow! De aia mor oameni de foame in Africa, nu-i asa? V-as zice ce fel de ziaristi sunteti, dar nu pot, pentru ca voi nu sunteti ziaristi.

  • Hotelul acesta costa 800 dolari pe noapte, nu 2300.
   Verificati pe booking.com, apoi vedeti la ce hotel a stat Dragnea, fara sa fie presedinte de stat, in vizita sa in SUA.
   Ce jeg de ziar e si asta, huooo!

 5. Esti mafiot, ca si Ponta. De ce trebuie sa fii "PROST" cind ai un Presedinte ca Iohannis? E presedintele tau si,,, atit el cit si eu vreau sa te "DESTEPTAM". Ce zici te lasi????? Sau,,, esti tare la cerbice.

 6. Consider ca este presedintele unei tari, cu siguranta nu ar fi trebuit sa stea la un hostel sau … ? Nu suntem cu siguranta nici singura tara in care presedintele sta la un hotel conform functiei pe care o detine, ci comparand cu alte state (in care intretinerea zilnică a avionului prezidential costa de zece ori mai mult ca aceasta noapte). Poate ne vom destepta si noi la un moment dat … dar tot in urma vom ramane.

 7. cine moare de foame?

 8. Sa inteleg ca asta i pagina lui iliescu si a lui ponta. PUIE MONTA!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Mnacati ciuperci tembele. Si cameleonului pirato-fermer certaret si uzurpator, cat ii plateati pentru "o noapte", mai ales daca era "petrecuta cu vulva de Plescoi (nu cu sotia legitima) ? Sa moara "pasarelele" voasre care nu va lasa so atipiti dimineata cu "HAS" U – n vena …. Apropo : cu cine a "botezat" animalul mai sus amintit la Colosvary : cu Maricica, sau cu viitoare "albita-n dosare" ?

 10. tradator de neam!

 11. ba unde vreti sa se cazeze ca presedinte la hotel de 2 stele hai ca sunteti jalnici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *