EXPLOZIV: Dragnea, Teorovici și Vâlcov vor să închidă un post de televiziune! OUG cu dedicație


Acționarul majoritar al Realitatea TV, Cozmin Gușă, susține că prin OUG care reglementează insolvența, Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici și Darius Vâlcov pun la cale închiderea Realitatea TV. El arată că OUG-ul este cu dedicație pentru postul TV și se urmărește ca, ulterior, oameni din anturajul lor să preia stația.

„Această lege a insolvenţei are drept obiect strict închiderea şi falimentarea Realitatea TV. Legea vizează direct Realitatea TV, nu are treabă cu insolvenţa din România şi dânşi au dorit, prin nişte metode ilegale, printr-o ordonanţă eventual, să vizeze direct Realitatea TV. Nu vreau să se sperie nimeni, noi luptăm în continuare. Dar asta era motivul pentru care Orlando „minte-puţină” se răstise la Tudorel Toader, pentru că ministrul Justiţiei nu voia să semneze acest proiect legat de legea insolveţei pentru că este ilegal şi vizează strict Realitatea TV”, a afirmat Cozmin Guşă, în urmă cu o săptămână, informează Realitatea.

Citiți și:  Așa o fi?

„Orlando, săracul, e un băieţaş pe care Dragnea îl prosteşte cum vrea el, el se mai uită în oglindă şi îşi dă părul într-o parte şi execută ceea ce îi spune Daddy ca la carte. Iar acest plan al lui Daddy îl ştiam de multă vreme. Ştiam că Orlando l-a chemat pe şeful de la ANAF să îi spună să facă orice împotriva Realităţii TV”, a afirmat Guşă.

Consultantul politic a precizat că, prin această Ordonanţă, Liviu Dragnea şi Guvernul doresc să închidă emisia Realitatea TV. „Nu ştim ce se va întâmpla, noi luptăm cu mijloace legale, însă telespectatorii noştri să se aştepte inclusiv la acest lucru. Practic, acest proiect este făcut special pentru a închide Realitatea TV. Ăsta este triunghiul de călăi: Liviu Dragnea, Orlando Teodorovici şi Darius Vâlcov”, a declarat Cozmin Guşă.

Citiți și:  Așa o fi?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.