EXPLOZIV! Dragnea pregătește marea RĂZBUNARE

Informații incendiare despre fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. Închis în prezent la Rahova, Dragnea încă trage sfori în PSD, susțin surse din presă. Acesta ar vrea să o pedepsească pe Viorica Dăncilă, fost premier al României, care s-a opus adoptării amnistiei și grațierii, care l-ar fi scăpat de detenție. Mai mult, Dragnea trage sfori și ca apropiați de-ai săi să fie pe lista de la parlamentare.

În acest sens, preşedintele PSD Teleorman Adrian Gâdea, un apropliat al lui lLiviu Dragnea, a lansat mai multe atacuri la adresa lui Dăncilă, blocându-i acesteia posibilitatea de a-şi oferi sprijinul în campania electorală pentru locale în judeţ. Sursele citate mai explică că Paul Stănescu ar fi cel care se ocupă de punerea în aplicare a ordinelor lui Dragnea, acesta încercând să o excludă complet pe Dăncilă.

Citiți și:  ULTIMA ORA. CÂND va ieși Dragnea din puscarie

Dragnea ar mai trage sfori astfel încât Carmen Dan şi Codrin Ştefănescu să se regăsească în lista partidului pentru Senat. Exclus recent din partid, Cătălin Rădulescu ar urma să se înţeleagă cu Victor Ponta pentru a figura pe loc eligibil în listele ProRomânia. Gandul.ro mai arată că după alegerila parlamentare tabăra Dragnea din Parlament ar încerca să se rupă de PSD şi să-şi formeze apoi un nou partid de orientare naţionalistă, scrie Adevărul.ro.

537 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU