EXPLOZIV: Documente din valiza găsită la Teleorman, despre Tel Drum, publicate de Rise Project

TeleormanLeaks, documentele din valiza găsită la Teleorman, despre firma Tel Drum, au fost publicate de Rise Project. Site-ul nu a mai putut fi accesat la scurt timp după publicare.

Site-ul Rise Project a publicat, luni, primul articol despre conținutul valizei cu documente Teldrum găsite în Teleorman. La scurt timp, site-ul nu a mai putut fi accesat.

Rise Project a anunțat, sâmbătă seară, că o valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces în timpul percheziţiilor, a fost găsită în zona rurală din Teleorman. Potrivit Rise Project, valiza ar conţine mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video de la evenimentele companiei.

Citiți și:  S-a aflat! INFORMATIA momentului despre Liviu Dragnea! Cand va ieși din închisoare

Luni, Rise Project scrie că valiza conține „exact ce a vrut gruparea “Dragnea” să ascundă de procurori la descinderile din 2017, în dosarul în care președintele PSD este acuzat de inițierea unui grup criminal organizat”.

Jurnaliștii scriu că, în vara anului 2010, fiul lui Liviu Dragnea i-a trimis un email directorului general Tel Drum, Petre Pitiș, pe adresa personală.

„Salut, Am și eu o datorie la un tip și nu vreau să cer lui Liviu că mă ceartă, mă poți ajuta să o achit? A făcut o factură cu ulei pentru mașini. Te rog frumos.”, este mailul trimis de Ștefan Dragnea.

Și Tel Drum a plătit până s-a întors iarna. Curgeau facturi precum cea de pe 14 decembrie 2010, care i-a torpilat inbox-ul lui Pitiș cu douăzeci de minute înainte de prânz, scrie Rise Project.

Citiți și:  Decizie şoc a procurorilor. Dragnea a scăpat!

În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul. Prejudiciul în acest dosar este de 30 de milioane de lei prin abuz în serviciu şi de 20 de milioane de euro prin fraudarea fondurilor europene.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile