EXPLOZIV: Concertul Rock „Top-T” de la Buzau, S-A TINUT FARA AUTORIZATIE de la POMPIERI! Patronul isi bate joc de presa!

top-t-buzau

După evenimentele tragice din clubul Colectiv din Bucureşti unii dintre administratorii de localuri din Buzău par să nu fi tras învăţămintele necesare.

Acest lucru a fost demonstrat zilele trecute la Cafeneaua Artiştilor. Administratorul clubului, Sorin Cristea zis Cazma, a permis organizarea Festivalul „Top T”, deşi acesta nu deţine autorizaţie de funcţionare. Pompierii buzoieni au vizitat clubul chiar în ziua concertului şi au  amendat localul pentru mai multe nereguli.

Cu toate acestea, festivalul s-a organizat, iar clubul a găzduit în jur de 200 de spectatori. Administratorul clubului susţine însă că localul funcţionează legal.

Festivalul „Top T” a început cu un moment de tăcere în amintirea celor care au pierit la un concert asemănător în clubul Colectiv, însă puţini dintre cei prezenţi în sală au ştiut că localul în care se distrează nu are autorizaţie de funcţionare. – Reportaj realizat de Mirela Copariu, redactia Campus TV Buzau

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *