EXPLICATIA HA;UCINANTA a jurnalistului CTP privind arestarea Elenei Udrea


Comentariul lui Cristian Tudor Popescu prezentat de digi24.ro:

„Evident că e o victorie a statului paralel, despre care a făcut vorbire doamna Dăncilă. Statul paralel, format din Kovesi, Coldea, Maior, au în subordine Interpol, au în subordine şi autorităţile din Costa Rica, Islanda şi întreaga lume. Sunt lucruri evidente. Vi le poate spune domnul Dragnea, domnul Tăriceanu. Deci e clar. Doamna Udrea şi doamna Bica au fost săltate de pe stradă de mâna lungă a statului paralel.

Doamna Udrea, iată, este ridicată tocmai când îşi făcuse o familie tradiţională. Și-a compus acolo o familie cu copil. Și cu o sălbăticie, aceste organe conduse de statul paralel din România au tupeul să o aresteze. Ceea ce mi se pare important de spus este că, deşi doamna Udrea şi doamna Bica au apartenţenţă politică opusă puterii actuale, ele, cel puţin teoretic, nu au avut treabă cu PSD-ALDE, au avut treabă cu partidul lui Băsescu, dar când vine vorba de protejarea infractorilor vom asista la o solidaritate în clipa de faţă exprimată de puterea actuală.

Citiți și:  Orban, facut praf de jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Mesaj pentru alegatori: „Să fie la fel de ticăloși și inumani”

Domnul Băsescu va face iarăşi foarte multă gălăgie, dar îi va avea de partea lui pe şefii coaliţiei de guvernare, pentru că frăţia hoţilor e mai tare decât partidele. Greşeala lor a fost că au plecat din România. Nu le-au ţinut nervii. Dacă rămâneau aici, rezolvau problema acum cu ajutorul domnului Toader, al lui Șerban Nicolaa, Nicolicea, Iordache şi compania, cu binecuvântarea domnului Dragnea. Au greşit că au plecat în străinătate şi nu au ales suficient de bine, aşa cum a făcut-o domnul Ghiţă. După cum se vede, nu poate fi adus în România cu niciun chip. Are şanse mari să fie ajutată de coaliţia la putere dacă va veni să-şi ispăşească pedeapsa în România, nu? Amnistia!”

Citiți și:  Elena Udrea s-a dezlănțuit: 'Este evidentă minciuna lui Budeanu! Până și Kovesi a refuzat acordul'

digi24.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile