“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

SURSE Experții PSD Alexandru Rafila și Adrian Cercel, la DISCUȚII cu premierul Ciucă și Raed Arafat

Breaking News Alert

Întâlnire importantă la Guvern. Specialiștii PSD printre care și Alexandru Rafila au fost chemați la discuții cu experții din sănătate pentru a tranșa problema introducerii certificatului verde în România. Proiectul a picat la Senat, lipsindu-i doar două voturi petru a fi adoptat. Camera Deputaților e Cameră Decizională, iar votul de aici e așteptat cel mai probabil săptămâna viitoare.

Astăzi, conform unor informații pe surse, Raed Arafat, Nelu Tătaru, Alexandru Rafila, Adrian Streinu Cercel, Cseke Attila și Valeriu Gheorghiță au stat la discuții, la inițiativa lui Nicolae Ciucă. Experții au vorbit și despre pacienții transferați în străinătate ,implicarea medicilor de familie în campania de vaccinare și despre favipiravir ( care se găsește acum in farmaciile cu circuit închis ), urmând ca acesta să fie disponibil pentru consum de larg uz.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.